Αρχική Ειδήσεις «School & Office 2013»:60 εκθέτες υποδέχθηκαν περισσότερους από 2.000 επισκέπτες

«School & Office 2013»:60 εκθέτες υποδέχθηκαν περισσότερους από 2.000 επισκέπτες

0
Διαφήμιση

Εμπορικές συμφωνίες και υψηλή επισκεψιμότητα κατέγραψε η 2η διεθνής έκθεση “School & Office 2013” η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας.

Η «School & Office» είναι η μοναδική έκθεση στο χώρο της και εκπροσωπεί έναν δυναμικό και καινοτόμο κλάδο της ελληνικής οικονομίας με ετήσιο κύκλο εργασιών άνω των 300.000.000 ευρώ», δήλωσε η κ. Χριστίνα Λουζιώτη, πρόεδρος του Συνδέσμου Προμηθευτών Ειδών Χαρτοπωλείου. «Ο αριθμός των εκθετών και των επισκεπτών, καθώς και ο όγκος των συμφωνιών και εμπορικών πράξεων στη φετινή έκθεση, συνηγορεί στο ότι η “School & Office” αποτελεί πλέον έναν θεσμό που αποτυπώνει τη δυναμική του κλάδου μας, τονώνει σε σημαντικό βαθμό τις πωλήσεις και τις εμπορικές συναλλαγές και αποτελεί πλέον σταθερό σημείο αναφοράς».

Συνολικά, 60 εκθέτες υποδέχθηκαν περισσότερους από 2.000 επισκέπτες, κλείνοντας σημαντικές εμπορικές συμφωνίες. Παράλληλα, οι μοναδικοί επισκέπτες της ιστοσελίδας www.schoolandoffice.gr ξεπέρασαν τους 5.500, αποδεικνύοντας ότι η έκθεση αποτελεί ζωτική ανάγκη και σημαντικό κεφάλαιο για έναν ολόκληρο κλάδο που δραστηριοποιείται στην παραγωγή, εμπορία, εξαγωγή και εισαγωγή σχολικών ειδών, ειδών γραφής, αξεσουάρ και αναλωσίμων γραφείου. Στο πλαίσιο της έκθεσης διοργανώθηκαν σεμινάρια με διακεκριμένους εισηγητές και με εξαιρετικά ενδιαφέρουσα θεματολογία.

Να σημειωθεί ότι, στην επιτυχία της «School & Office 2013» συνετέλεσε και η διοργανώτρια εταιρία Agenda SA, που δραστηριοποιείται στο χώρο της επικοινωνίας και διαθέτει πολυετή εμπειρία στην ολοκληρωμένη διαχείριση μεγάλων ελληνικών και διεθνών εκδηλώσεων. 

Διαφήμιση