Αρχική Ειδήσεις Με ένα “κλικ”, κανένα τριγώνι!

Με ένα “κλικ”, κανένα τριγώνι!

0
Από το indiegogo.com στις 13 Μαϊου 2013
Διαφήμιση

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, χρησιμοποιεί μια διεθνή διαδικτυακή πλατφόρμα, προκειμένου να στηρίξει τον αγώνα που δίνει και αυτή τη χρονιά κατά του παράνομου κυνηγιού άγριων πουλιών στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα που χρησιμοποιήθηκε είναι το indiegogo.com , όπου οποιοσδήποτε νιώσει την ανάγκη να προσφέρει χρηματοδοτώντας κάποια προσπάθεια, μπορεί να το κάνει, ακόμα κι αν αφορά ένα απομακρυσμένο μέρος του πλανήτη που όμως εκείνη τη στιγμή μπορεί να διακυβεύονται πολλά για το περιβάλλον, τη ζωή ανθρώπων και ζώων ή κάποιο άλλο ανθρώπινο δικαίωμα. Παράλληλα, μπορεί εάν δεν έχει ο ίδιος τη δυνατότητα, να προωθήσει τους συνδέσμους σε όποιον νομίζει ότι μπορεί να στηρίξει συγκεκριμένες προσπάθειες.

Στην προκειμένη περίπτωση και μέχρι τις 7 Ιουλίου, στον παρακάτω σύνδεσμο http://www.indiegogo.com/projects/a-safe-haven-for-wild-birds-changing-attitudes-towards-illegal-killing καθένας από εμάς μπορεί να χρηματοδοτήσει την προσπάθεια να σταματήσει η λαθροθηρία πτηνών στην Ελλάδα, που αποβαίνει μοιραία για πληθυσμούς μεταναστευτικών πουλιών τους καλοκαιρινούς και εαρινούς μήνες στη χώρα μας, κατ’ επανάληψη, κάθε έτος. Μπορεί το εαρινό κυνήγι να έχει απαγορευτεί από το 1985, όμως δε φαίνεται να πτοούνται όσοι παίρνουν το τουφέκι τους και σκοτώνουν για παράδειγμα τα μεταναστευτικά πουλιά που κάνουν στάση στα Ιόνια νησιά μας προτού συνεχίσουν το δύσκολο ταξίδι για τη Βόρειο Ευρώπη.

 

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕλλάδα και Βουλγαρία ενώνουν δυνάμεις με όπλο το χαλκό
Επόμενο άρθροΒιολογικά καλλυντικά