Αρχική Τεχνολογία Η LG βάζει στόχο το υγιεινό φαγητό με τέσσερα νέα μοντέλα φούρνων...

Η LG βάζει στόχο το υγιεινό φαγητό με τέσσερα νέα μοντέλα φούρνων μικροκυμάτων

0
Διαφήμιση

Μια νέα σειρά φούρνων μιροκυμάτων Grill και Solo είναι διάθεσιμη στην αγορά από την LG. Ο σκοπός τους είναι να προσφέρουν εύχρηστες λειτουργίες για το χρήστη, με στόχο τη διατήρηση των θρεπτικών συστατικών του φαγητού και να μην “στεγνώνει”.Να διατηρεί δηλαδή εσωτερική υγρασία, αλλά να είναι τραγανό εξωτερικά. 

Στοιχεία που δεν παρουσίαζαν οι πρώτοι φούρνοι μικροκυμάτων καθώς στέγνωναν το φαγητό, με αποτέλεσμα να προτιμώνται όχι τόσο για μαγείρεμα αλλά για να ζεσταίνουν ή να ξεπαγώνουν μαγειρεμένο φαγητό. Η LG επιχειρεί να κάνει τη διαφορά στα μοντέλαMB3942U, MH6382B, MS2042D και MS2342D, με την τεχνολογίαQuartz Heater.

 

Η νέα σειρά διαθέτει πέντε διαφορετικές κλίμακες διαβάθμισης της ισχύος των μικροκυμάτων, ενώ η χωρητικότητα τους κυμαίνεται από 19 έως 23 λίτρα. Ταυτόχρονα προσφέρει προεπιλεγμένα προγράμματα για το μαγείρεμα, το ζέσταμα και το ξεπάγωμα. Στα χαρακτηριστικά τους, εκτός από τον μίνιμαλ σχεδιασμό, εσωτερικά υπάρχει ειδική επίστρωση προκειμένου να διευκολύνεται ο καθαρισμός τους.

Διαφήμιση