Αρχική Ειδήσεις Έκθεση Λακωνικών Προϊόντων

Έκθεση Λακωνικών Προϊόντων

0
Διαφήμιση

Ο Πειραιάς, μετά το Σύνταγμα, θα γεμίσει μοσχοβολιές. Κι αυτό γιατί στα πλαίσια της «3ης Πειραϊκής  Αμφικτιονίας 2013», θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε την Έκθεση των Λακωνικών Προϊόντων και εκεί, και συγεκριμένα στην Πλατεία Κανάρη, στο Πασαλιμάνι, από τις 7 έως τις 10 Ιουνίου.

Ο ιδιαίτερος χώρος, παραχωρήθηκε από τον Δήμο Πειραιά, μετά από αίτημα του κου Μανούσου Μανουσάκη, Προέδρου της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Γιορτή Ελιάς και Λαδιού», η οποία έχει αναλάβει την διοργάνωση της Έκθεσης. 

Λυχουδιές της Λακωνίας θα κατακλείσουν τον ουρανίσκο μας και θα έχουμε τη δυνατότητα να τις προμηθευτούμε για το σπίτι μας ή να κάνουμε μια σκεπτόμενη χειρονομία προς κάποιον αγαπημένο μας. Ανάμεσά τους, ψωμί και παξιμάδια, κρασί, μέλι, ελιές και το περίφημο λακωνικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, αλλά και χωριάτικο λουκάνικο και σύγκλινο, καπνιστή πέστροφα και σολομό, παραδοσιακά ζυμαρικά και τόσες άλλες εκλεκτές αλλά και δυσεύρετες γεύσεις, όπως προϊόντα στρουθοκάμηλου που παρασκευάζονται στη Λακωνία.

Οι εκθέτες αποτελούνται από συμμετοχές παραγωγών τυποποιημένων Λακωνικών προϊόντων και από μικρές αγροτουριστικές λακωνικές μονάδες.

Διαφήμιση