Αρχική Ειδήσεις Στο δίκτυο της Endeavor εντάχθηκε η Green Cola και η Τravelplanet24

Στο δίκτυο της Endeavor εντάχθηκε η Green Cola και η Τravelplanet24

0
Διαφήμιση

Στο τελευταίο διεθνές πάνελ επιλογής (ISP) της EndeavorGlobal, ενός διεθνή μη κερδοσκοπικού οργανισμού που έχει ως στόχο να βοηθά επιλεγμένους νέους επιχειρηματίες να αναπτύσσονται, η GreenColaκαι η Travelplanet24 επελέγησαν να ενταχθούν στο δίκτυο της Endeavor, ανεβάζοντας στις 13 τις ελληνικές εταιρείες που συμμετέχουν σε αυτό.

Η GreenCola, που εκπροσωπήθηκε από τον ιδρυτή Περικλή Βενιέρη, στη Σιγκαπούρη και αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται στον κλάδο των αναψυκτικών, μέσω της θυγατρικής της ΕΠΑΠ.

Το 2012 δημιουργήθηκε η Green Cola, ένα νέο προϊόν τύπου cola με φυσικά συστατικά και ελάχιστη θερμιδική επιβάρυνση και έχει αποκτήσει σημαντικό μερίδιο στην ελληνική αγορά και εξάγεται και σε Ισραήλ, Κύπρο, Σερβία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Βέλγιο και Αυστραλία.

Η Τravelplanet24, που εκπροσωπήθηκε από τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο, Philipp Brinkmann. Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία online ταξιδιωτικά γραφεία στη νοτιοανατολική Ευρώπη, που ιδρύθηκε το 2005 και προσφέρει στους επισκέπτες της ιστοσελίδας την δυνατότητα, όλο το 24ωρο και σε πραγματικό χρόνο, να κλείσουν αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Σήμερα, η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 39 αγορές με την επωνυμία Tripsta και έχει γραφεία στο Σύνταγμα, το Βουκουρέστι και στο Σάο Πάολο.

Σημειώνεται ότι στο δίκτυο της Endeavorσυμμετέχουν ακόμη από Ελλάδα οι εταιρείες HellasDirect, ObrelaSecurityIndustries, OutThereMedia, Papadimitriou, FereikosHelix, HotelBrain, InsuranceMarket, ERGON, Brainbox, FarmersRepublicκαι ThinkDigitalGroup

Διαφήμιση