Αρχική Ζώα Λαμπραντόρ υιοθετεί ορφανά γατάκια (Βίντεο)

Λαμπραντόρ υιοθετεί ορφανά γατάκια (Βίντεο)

0
BERTY
Εικόνα: Battersea Dogs & Cats Home
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Ατελείωτο απόθεμα στοργής και αγάπης διαθέτουν οι τετράποδοι φίλοι μας. Ο Μπέρτι, ένα αρσενικό λαμπραντόρ, υιοθέτησε επτά ορφανά γατάκια. Τα πήρε υπό την προστασία του, βοήθησε στη διατροφή τους και τα οδήγησε στην κοινωνικοποίησή τους.

 

Αδεσποτάκι καταφυγίου και ο ίδιος

Η ιστορία εκτυλίχθηκε στο καταφύγιο ζώων Battersea, στη Μεγάλη Βρετανία. Ο Μπέρτι υπήρξε και ο ίδιος αδέσποτος και ένοικος του καταφυγίου. Μέχρις ότου τον υιοθέτησε μία νοσοκόμα. Από τότε το γλυκύτατο λαμπραντόρ εργάζεται ως… εθελοντής στο καταφύγιο, προσφέροντας την πολύτιμη βοήθειά του, στη φροντίδα των εγκαταλελειμμένων ζώων.

https://metro.co.uk/wp-content/uploads/2021/07/SEI_86186092.jpg?quality=90&strip=all&zoom=1&resize=540%2C393
Εικόνα: Battersea Dogs & Cats Home

Σύμφωνα με τη βρετανική φιλοζωική οργάνωση Battersea, ο Μπέρτι -ηλικίας ενός έτους-ξεκίνησε να φροντίζει τα επτά γατάκια, αμέσως μόλις τα έφεραν στο καταφύγιο, Τα είχαν βρει στο δρόμο να κλαίνε, χωρίς τη μανούλα τους. Και ήταν μόλις δυο εβδομάδων… Η…μαμά του Μπέρτι και επικεφαλής νοσοκόμα του Battersea προσφέρθηκε να πάρει τα γατάκια στο σπίτι της. Μαζί με τον σκύλο της αποφάσισαν να τα φροντίζουν συνεχώς, έως ότου να είναι είναι έτοιμα προς υιοθεσία.

Rescue dog raises motherless kittens at Battersea
Εικόνα: Battersea Dogs & Cats Home

Τέλος καλό, όλα καλά!

Ο Μπέρτι φρόντισε τα γατάκια μέχρι να μπορούν να τρώνε μόνα τους. Πριν τους έδειχνε πώς να πίνουν το γάλα από το μπμπερό. Και μετά τις διαδικασίες υγιεινής. Δηλαδή, πώς να χρησιμοποιούν την άμμο χωρίς βοήθεια. Ακολούθησαν αμέτρητες ώρες ομαδικού παιχνιδιού. Και με την πάροδο των μηνών, τα γατάκια άρχισαν να γίνονται περισσότερο ανεξάρτητα. Τότε επέστρεψαν στο καταφύγιο. Ευτυχώς, υιοθετήθηκαν από διάφορες οικογένειες, τις οποίες -εννοείται- ενέκρινε πρωτίστως ο Μπέρτι. Τώρα ο Μπέρτι έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά του. Είναι έτοιμος για κάθε νέα πρόκληση και απτή απόδειξη της συναισθηματικής ευφυΐας του…

 

Διαφήμιση