Αρχική Ειδήσεις Το ψύχος στη Φλώρινα πάγωσε τα νερά του καταρράχτη!

Το ψύχος στη Φλώρινα πάγωσε τα νερά του καταρράχτη!

0
kataraktis pagomenos 1157x1536
Διαφήμιση

Το πολικό ψύχος πάγωσε τα νερά του καταρράχτη στη Φλώρινα, χαρίζοντας ένα εντυπωσιακό θέαμα. Αυτές τις ημέρες το πολικό ψύχος έχει φτάσει για τα καλά στη Βόρεια Ελλάδα, με τη θερμοκρασία να δείχνει τις βραδινές ώρες, σε ορισμένες περιπτώσεις  κάτω από το – βαθμούς κελσίου.

Η βουτιά στην θερμοκρασία ειδικά το βράδυ πάγωσε και τον καταρράχτη της Τοπικής Κοινότητας Πολυποτάμου στη Φλώρινα. Στη διάρκεια της νύχτας επικράτησε πολύ χαμηλή θερμοκρασία, όπως και νωρίτερα, με το θερμόμετρο να τους  -12 βαθμούς Κελσίου.

Η εικόνα του παγωμένου καταρράχτη, όπως λένε οι κάτοικοι της περιοχής, προσδίδει μια ιδιαίτερη χροιά στο τοπίο της περιοχής προσελκύοντας αρκετούς να επισκεφτούν την περιοχή για να απολαύσουν αυτό το μοναδικό τοπίο.

Διαφήμιση