Αρχική Ειδήσεις Thessaly Evros Pass 2024: Βγήκαν οι πίνακες της κλήρωσης

Thessaly Evros Pass 2024: Βγήκαν οι πίνακες της κλήρωσης

Δημοσιεύτηκαν από χθες, 9 Ιουλίου τα αποτελέσματα του Thessaly Evros Pass και οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να δουν αν βρίσκονται ανάμεσα στους δικαιούχους.

0
τουρισμός
Διαφήμιση

 

Μπορείτε να μπαίνετε ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ στο gov.gr και στη συνέχεια πατάτε πάνω σε μία από τις παρακάτω επιλογές, ανάλογα με τη Φάση που δηλώσατε στην αίτησή σας για να δείτε τα αποτελέσματα του Thessaly Evros Pass  :

 • Δείτε τον Οριστικό Πίνακα Δικαιούχων για το πρόγραμμα Thessaly A Pass
 • Δείτε τον Οριστικό Πίνακα Δικαιούχων για το πρόγραμμα Thessaly B Pass
 • Δείτε τον Οριστικό Πίνακα Δικαιούχων για το πρόγραμμα Evros Pass

Από και πέρα θα πρέπει να αναζητήσετε τα τέσσερα τελευταία ψηφία του ΑΦΜ σας.

Εναλλακτικά, και πιο γρήγορα και εύκολα, θα πρέπει να μπαίνετε επίσης ΕΔΩ, να συνδεθείτε με τους κωδικούς Taxisnet και να δείτε την κατάσταση της αίτησής σας. Θα αναγράφει είτε «ΚΛΗΡΩΘΕΙΣΑ» είτε «ΜΗ ΚΛΕΙΡΩΘΕΙΣΑ».

Τέλος, σημειώνεται ότι οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν έτσι κι αλλιώς με SMS και email στα στοιχεία που δήλωσαν κατά την αίτησή τους.

Οι δικαιούχοι που κληρώθηκαν, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις επιταγές για τρεις διαφορετικές φάσεις ως εξής:

 • «Thessaly Α Pass» που αφορά στους Δήμους Νοτίου Πηλίου και Ζαγοράς Μουρεσίου, και στις Δημοτικές Ενότητες Αγριάς, Πορταριάς, Αρτέμιδος και Μακρυνίτσης του Δήμου Βόλου
 • «Thessaly Β Pass» που αφορά στους Δήμους Λίμνης Πλαστήρα, Αγιάς, Τεμπών, Πύλης (πλην Δημοτικών Ενοτήτων Γόμφων και Πιαλείων) και Μετεώρων
 • «Evros Pass» που αφορά στο Δήμο Σουφλίου και τη Δημοτική ενότητα Φερών του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Πιο συγκεκριμένα από την κλήρωση προέκυψαν:

 • 21.000 δικαιούχοι άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας ύψους 100 ευρώ για το πρόγραμμα «Thessaly A Pass 2024» (7.000 για τη Φάση 1 Ιουλίου-Αυγούστου 2024, 7.000 για τη Φάση 2 Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2024, και 7.000 για τη Φάση 3 Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2024),
 • 9.000 δικαιούχοι άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας ύψους 150 ευρώ για το πρόγραμμα «Thessaly B Pass 2024» (3.000 για τη Φάση 1 Ιουλίου-Αυγούστου 2024, 3.000 για τη Φάση 2 Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2024, και 3.000 για τη Φάση 3 Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2024), και
 • 5.000 δικαιούχοι άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας ύψους 200 ευρώ για το πρόγραμμα «Evros Pass 2024» (1.000 για τη Φάση 1 Ιουλίου-Αυγούστου 2024, 2.000 για τη Φάση 2 Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2024, και 2.000 για τη Φάση 3 Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2024).

Πώς εκδίδετε την άυλη κάρτα του 

Μέσω της ειδικής εφαρμογής κι εφόσον η αίτηση έχει υποβληθεί και κληρωθεί δικαιούστε την έκδοση άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, στην οποία πιστώνεται το αναλογούν ποσό. Μετά την έκδοση της άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας ο Πάροχος Υπηρεσιών Πληρωμών σας ενημερώνει για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε, για την ενεργοποίηση της κάρτας και την πίστωση του χρηματικού ποσού, αποστέλλοντας:

 • γραπτό μήνυμα (sms) στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχετε δηλώσει στην ειδική εφαρμογή, με ενσωματωμένες οδηγίες για την ενεργοποίηση της άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας
 • μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε δηλώσει στην ειδική εφαρμογή, με ενσωματωμένο σύνδεσμο για την ενεργοποίηση της άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας

Αφότου εισέλθετε στον ανωτέρω σύνδεσμο, δημιουργείτε προσωπικό κωδικό πρόσβασης (password) και λαμβάνετε κωδικό επιβεβαίωσης, με νέο γραπτό μήνυμα (sms), προκειμένου να ενεργοποιήσετε την άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα.

Τουρισμός

Thessaly Evros Pass: Πού εξαργυρώνεται η κάρτα

Το Thessaly-Evros Pass 2024 μπορεί να αξιοποιηθεί για αγορές σε επιχειρήσεις των επιλεγμένων περιοχών της Θεσσαλίας και Έβρου (ανάλογα με τον επιλεγμένο προορισμό από τον δικαιούχο) και αφορά την κάλυψη δαπανών τοπικής μεταφοράς, διαμονής και εστίασης στις επιλέξιμες περιοχές (βλ. ερώτηση 5). Η χρήση της μπορεί να αφορά σε μία ή περισσότερες πληρωμές, για μέρος ή για το σύνολο του ποσού για το προϊόν ή την υπηρεσία που επιθυμείτε να αποκτήσετε.

Για τη χρήση της κάρτας, απαιτείται κατάλληλο smartphone που υποστηρίζει απαραιτήτως την τεχνολογία NFC – ανέπαφων συναλλαγών.

Ειδικότερα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα, εφόσον την έχετε προσθέσει μέσα από το Eurobank Mobile App σε ένα από τα ψηφιακά πορτοφόλια:

 • ApplePay (για συσκευές iOS)
 • GooglePay (για συσκευές Android)

H κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε φυσικά τερματικά POS, ενώ δεν είναι δυνατή η χρήση της σε web POS καθώς και σε διαδικτυακές αγορές/κρατήσεις.

Διαφήμιση