Αρχική Ειδήσεις Τραγωδία στην Κρήτη: 7χρονος πνίγηκε στη θάλασσα!

Τραγωδία στην Κρήτη: 7χρονος πνίγηκε στη θάλασσα!

0
θάλασσα
Διαφήμιση

Απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Άρβη, του Δήμου Βιάννου στην Κρήτη, το μεσημέρι του Σαββάτου (1/6) όπου ο 7χρονος Νικόλας πνίγηκε στη θάλασσα!

Σϋνταξη:ecozen.gr

Σύμφωνα με τον τοπικό ιστότοπο viannitika.gr, ο 7χρονος Νικόλας μπήκε μετά το μεσημεριανό να κολυμπήσει παρέα με έναν φίλο του, χωρις τη σύμφωνη γνώμη των γονιών του. Δυστυχώς, ένα από τα πολλά μεγάλα κύματα φαίνεται πως τον παρέσυρε με αποτέλεσμα το άτυχο παιδί να χάσει τις αισθήσεις του και να εντοπιστεί (άγνωστο πόσο) αργότερα στο λιμάνι του οικισμού από περαστικούς.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι του Σαββάτου όταν ο 7χρονος  ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα.Μόλις εντοπίστηκε το σώμα του παιδιού να επιπλέει στο νερό, κινητοποιήθηκαν οι κάτοικοι, ενώ έγινε προσπάθεια να επανέλθει και με τη χρήση του απινιδωτή του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου. Δυστυχώς, για τον μικρό Νικόλα, μαθητή της Α’ Δημοτικού με καταγωγή από την Αλβανία, ήταν ήδη αργά…

Πώς έγινε η τραγωδία

Σύμφωνα με πληροφορίες του viannitika.gr, ο μικρός Νικόλας μπήκε κατά τις μεσημεριανές ώρες να κολυμπήσει παρέα με έναν φίλο του. Πιθανολογείται πως κάποιο κύμα τον παρέσυρε με αποτέλεσμα το άτυχο παιδί να χάσει τις αισθήσεις του και να εντοπιστεί αργότερα από περαστικούς. Παρά τις προσπάθειες από γιατρό και κατοίκους, το παιδί δεν επανήλθε και μεταφέρθηκε στο ΚΥ Άνω Βιάννου, ώπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

“Ασπίδα” προστασίας προς τους γονείς

Αξιοσημείωτο είναι πως με το που έγινε γνωστό το τραγικό περιστατικό, πολλοί κάτοικοι ύψωσαν ασπίδα προστασίας προς τους γονείς, τονίζοντας πως πρόκειται για μια καλή και ήσυχη εργατική οικογένεια. Τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα προς το viannitika.gr, κινούνται επίσης προς αυτή την κατεύθυνση.

Διαφήμιση