Αρχική Special Topics Γολγοθάς στο δρόμο για Κόρινθο-Μήνυμα 112: καθυστερήστε να φύγετε (Βίντεο)

Γολγοθάς στο δρόμο για Κόρινθο-Μήνυμα 112: καθυστερήστε να φύγετε (Βίντεο)

0
gefira isthmos
Διαφήμιση

Ο Γολγοθάς δεν έχει τέλος στην Κόρινθο όπου η ΕΛ.ΑΣ ανακοίνωσε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  για τη νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, καθώς οι εργασίες κατεδάφισης της γέφυρας στον Ισθμό που υπέστη ζημιές από την ανατροπή και την έκρηξη του βυτιοφόρου, το βράδυ της Παρασκευής, όπως και η απομάκρυνση των μπάζων από το σημείο θα διαρκέσουν έως την Τετάρτη!

Σύνταξη:ecozen.gr

gefira korinthos

Ο Γολγοθάς από και προς την Κόρινθο ξεκίνησε από τη νύχτα της Παρασκευής, ενώ το μεσημέρι του Σαββάτου 8/6 εκδόθηκε νέο 112! Το korinthos tv μετέδωσε αποκλειστικές εικόνες!

Η κυκλοφορία διεξάγεται με καθυστερήσεις τουλάχιστον μίας ώρας  στην νέα Εθνικη Οδό κοντά στο σημείο ανατροπής του βυτιοφόρου, στο ρεύμα από Αθήνα προς Κόρινθο, έως το σημείο της αντιδρόμησης, με την παρουσία της τροχαίας να είναι εντονη και τα οχήματα να κινούνται πλεον σε 3 λωρίδες κυκλοφορίες για την αποσυμφόρηση της κίνησης στο ρεύμα προς Κόρινθο.
minima 112 Η Τροχαια συνιστά επίσης στους εκλογείς, των οποίων η έξοδος γίνεται κανονικά, να αναχωρήσουν λίγο αργότερα προς τους προορισμούς τους και οι οδηγοί που κινούνται στο ρεύμα της αμφιδρόμησης να επιδείξουν προσοχή γιατί με το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ως διαχωριστικό είναι οι κώνοι!

«Παρακαλούνται οι πολίτες για την αποφυγή πρόσθετης ταλαιπωρίας να αποφύγουν από 11:00 έως 15:00 σήμερα, τη μετακίνηση από και προς τον Ισθμό της #Κορίνθου λόγω εργασιών σε γέφυρα πλησίον του Ισθμού, ύστερα από την ανατροπή του βυτιοφόρου και εκδήλωση πυρκαγιάς στο σημείο», αναφέρει σε ανάρτησή της η Ελληνική Αστυνομία.

Σε συνέχεια της καταστροφικής φωτιάς σε βυτιοφόρο όχημα, που προκάλεσε σημαντικές ζημιές σε γέφυρα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στα δύο ρεύματα, η Intrakat ανταποκρίθηκε άμεσα σε επείγουσα έκκληση του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, η εταιρεία μετακίνησε εξειδικευμένα συνεργεία και μηχανήματα έργου στο σημείο και από τις 05.30 π.μ., και με την επίβλεψη και συνεργασία των μηχανικών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, έχει ξεκινήσει την κατεδάφιση της γέφυρας, η οποία κρίθηκε επικίνδυνη.

Διαφήμιση