Αρχική Ειδήσεις Αστυπάλαια: “Η “πεταλούδα” των Δωδεκανήσων μαγεύει τους Βρετανούς

Αστυπάλαια: “Η “πεταλούδα” των Δωδεκανήσων μαγεύει τους Βρετανούς

Μπορεί στο “προσκήνιο” να βρίσκονται πάντα Ρόδος, Μύκονος, Σαντορίνη κ.α. στις προτιμήσεις των τουριστών ως δημοφιλείς προορισμοί, εντούτοις υπάρχει και η ” μυστική” πεντάδα εκείνων των ελληνικών νησιών που ξεχωρίζουν και μαγεύουν Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

0
Αστυπάλαια
Διαφήμιση
 

Στο “παρασκήνιο” λοιπόν, βρίσκονται τα πέντε καλύτερα μη συμβατικά νησιά της Ελλάδας που προσφέρουν ξεχωριστές ταξιδιωτικές αποδράσεις χωρίς όμως την κοσμοσυρροή των αντίστοιχων καθιερωμένων ονομάτων του ελληνικού τουρισμού · Σε έρευνά του Travel Weekly, η Αστυπάλαια, να αναδεικνύεται το κορυφαίο «μυστικό» νησί της Ελλάδας για τους Βρετανούς!

Το άρθρο επισημαίνει πως η ανάγκη για νέους ανεξερεύνητους προορισμούς γίνεται κάθε χρόνο πιο έντονη, όπως άλλωστε αποδεικνύουν και οι διαδικτυακές αναζητήσεις διεθνώς.

Σημειώνεται πως έντονο ήταν το ενδιαφέρον που έδειξαν οι Βρετανοί δημοσιογράφοι και ταξιδιωτικοί πράκτορες στις βιώσιμες καινοτομίες, τις εναλλακτικές δραστηριότητες και τις ομορφιές που διαθέτει η Αστυπάλαια που παρουσιάστηκαν από τον δήμαρχο του νησιού Νίκο Κομηνέα στην διεθνή έκθεση τουρισμού στο Λονδίνο, WTM, στο πλαίσιο του sustainability marathon που διοργάνωσε το Γραφείο ΕΟΤ Μ. Βρετανίας.

«Η Αστυπάλαια εξελίσσεται σε έναν βιώσιμο προορισμό, μοναδικό για τα παγκόσμια δεδομένα. Η ανταπόκριση των ταξιδιωτών είναι αξιοσημείωτη στις αλλαγές. Αναμένουμε μία τουριστική χρονιά με πολύ καλή δυναμική», δήλωσε ο αντιδήμαρχος του Δήμου Αστυπάλαιας Κώστας Καμπύλης.

Διαφήμιση