Αρχική Special Topics - 2 HELLENiQ ENERGY: Παράταση έως τις 20 Μαΐου στην υποβολή αιτήσεων για υποτροφίες...

HELLENiQ ENERGY: Παράταση έως τις 20 Μαΐου στην υποβολή αιτήσεων για υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών 

Με αυξημένους ρυθμούς συνεχίζεται η υποβολή των δικαιολογητικών για υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών που προσφέρει η HELLENiQ ENERGY για δωδέκατη συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Ευθύνης “Proud of Youth”.

0
Helleniq Energy
Διαφήμιση
Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που παρατηρείται αποφασίστηκε να δοθεί χρονική παράταση στη διαδικασία και, για τον σκοπό αυτό, η πλατφόρμα αιτήσεων θα παραμείνει ανοικτή έως και τη Δευτέρα 20 Μαΐου από την HELLENiQ ENERGY.
Μέσω των υποτροφιών που χορηγεί η HELLENiQ ENERGY, τριάντα (30) αριστούχοι τελειόφοιτοι και απόφοιτοι Πανεπιστημίου θα έχουν την ευκαιρία απόκτησης μεταπτυχιακού διπλώματος σε ελληνικά και διεθνή πανεπιστημιακά ιδρύματα κύρους, σε έναν από τους παρακάτω επιστημονικούς τομείς:
Μηχανική και Ενέργεια,
Ψηφιακός Μετασχηματισμός,
Επιστήμες του Περιβάλλοντος, και
Οικονομία και Διοίκηση.
Το πρόγραμμα, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, επεκτείνεται για πρώτη χρονιά φέτος και στην Κύπρο, όπου δραστηριοποιείται η θυγατρική του Ομίλου, EKO Cyprus. Συνολικά δέκα από τις τριάντα υποτροφίες του προγράμματος θα χορηγηθούν σε Κύπριους αριστούχους.
Μέχρι σήμερα ο Όμιλος έχει προσφέρει 292 υποτροφίες για ακαδημαϊκές σπουδές σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ελβετίας, του Ηνωμένου Βασίλειου, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, του Καναδά, της Νορβηγίας και της Ολλανδίας, δίνοντας ενέργεια στη νέα γενιά να πραγματοποιήσει τα όνειρά της.
Επιβραβεύοντας τις άριστες επιδόσεις και τους υψηλούς στόχους, η HELLENiQ ENERGY στέκεται υπερήφανα στο πλευρό των νέων, στηρίζοντας σταθερά και έμπρακτα την προσπάθειά τους για μάθηση και εξέλιξη, προκειμένου να διαπρέψουν στην επαγγελματική τους πορεία.
Χαρακτηριστικά, ο Ευθύμιος Δραγάτσης, υπότροφος 2022-2023, MSc in International Finance στο HEC Paris στη Γαλλία, είπε: «Η υποτροφία της HELLENiQ ENERGY σημαίνει για μένα ότι όταν προσπαθείς και κυνηγάς τους στόχους σου, δεν θα είσαι ποτέ μόνος. Μου έδωσε τη δυνατότητα να κάνω πραγματικότητα το όνειρό μου, να σπουδάσω σε ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου στο finance και στη συνέχεια να μπορέσω να διεκδικήσω την καριέρα στην οποία πάντα στόχευα.»
Η Δήμητρα Καρατζά, υπότροφος 2021-2022, Computer Engineering στο TU Delft στην Ολλανδία, ανέφερε: «Όταν ένας Όμιλος της εμβέλειας της HELLENiQ ENERGY πιστεύει σε σένα, σε ενθαρρύνει να επιδείξεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.»
Η Αρίστη Παπασταύρου, υπότροφος 2023-2024, Information Security στο UCL στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε: «Η υποτροφία της HELLENiQ ENERGY μου έδωσε την ενέργεια να ξεπεράσω τα όριά μου, να κυνηγήσω τα όνειρά μου και να δεσμευτώ να κάνω τη διαφορά στον κόσμο.»
Για συμμετοχή στο πρόγραμμα και για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ηλεκτρονική πλατφόρμα https://scholarships.helleniqenergy.gr/ .
Σχετικά με την HELLENiQ ENERGY
Η HELLENiQ ENERGY, γνωστή μέχρι και πρόσφατα ως ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, είναι ένας κορυφαίος ολοκληρωμένος ενεργειακός Όμιλος στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1998 και δραστηριοποιείται σε 6 χώρες, με χαρτοφυλάκιο που εκτείνεται σε όλη την ενεργειακή αλυσίδα αξίας. Το 2023, ο Κύκλος Εργασιών του Ομίλου ανήλθε σε €12.8 δισ. και τα Συγκρίσιμα Κέρδη EBITDA σε €1.237 εκατ., ενώ οι συνολικές επενδύσεις έφτασαν στα  €291 εκατ..
Η HELLENiQ ENERGY προωθεί τον ενεργειακό μετασχηματισμό σε όλες τις αγορές της, αγκαλιάζοντας την καινοτομία και αναπτύσσοντας νέες πρωτοβουλίες. Κύριος στόχος της εταιρείας είναι να αποτελέσει τον κορυφαίο πάροχο ενεργειακών λύσεων χαμηλών εκπομπών άνθρακα, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αντιμετώπιση των αιτιών και των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής.
H HELLENiQ ENERGY δραστηριοποιείται στην παραγωγή, εφοδιασμό και εμπορία ενέργειας, εστιάζοντας πλέον ολοένα και περισσότερο σε νέες, πιο καθαρές μορφές, καθώς και σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. To διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, στο σύνολο της αλυσίδας αξίας πετρελαίου και φυσικού αερίου, περιλαμβάνει τη διύλιση, τον εφοδιασμό και εμπορία πετρελαίου και πετροχημικών προϊόντων, την έρευνα και παραγωγή υδρογονανθράκων και την εμπορία καυσίμων, ενώ παράλληλα αναπτύσσεται ραγδαία στις ΑΠΕ. Η εταιρεία, μέσω κοινοπραξιών και συμμετοχών, έχει σημαντική παρουσία επίσης στον τομέα της ηλεκτροπαραγωγής, καθώς και στην προμήθεια και εμπορία φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας.
Η HELLENiQ ENERGY τοποθετεί τον άνθρωπο στο κέντρο της επιχειρηματικής στρατηγικής της, έχοντας ως κύρια προτεραιότητα την εξασφάλιση μακροπρόθεσμης πρόσβασης στη βιώσιμη ενέργεια για όλους. Η εταιρεία ως βασικός επενδυτής, εργοδότης, αλλά και ενεργό μέλος της κοινωνίας, έχει σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα στις χώρες δραστηριοποίησής της, ενώ ταυτόχρονα φιλοδοξεί να είναι ένας σταθερά αξιόπιστος κοινωνικός εταίρος.
Διαφήμιση