Αρχική Ειδήσεις Στην Αθήνα το 1ο Διεθνές Συνέδριο Θαλάσσιας Ασφάλειας

Στην Αθήνα το 1ο Διεθνές Συνέδριο Θαλάσσιας Ασφάλειας

 

Με δεδομένα τόσο το μέγεθος της Ελληνικής Ναυτιλίας και το θαλάσσιο περιβάλλον της χώρας μας, όσο και τις τρέχουσες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, το 1ο Διεθνές Συνέδριο Θαλάσσιας Ασφάλειας, αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

0
thalassia asfalia
Διαφήμιση

Σε μια εξαιρετικά κρίσιμη και ιδιαίτερη συγκυρία στην Ανατολική Μεσόγειο, πραγματοποιείται, στην Αθήνα, το 1ο Διεθνές Συνέδριο Θαλάσσιας Ασφάλειας.
Αντικείμενο του συνεδρίου, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη, 17 Απριλίου, στο Ίδρυμα Ευγενίδου, είναι «Οι διαστάσεις της θαλάσσιας ασφάλειας και ο ρόλος τους στην ελευθεροπλοΐα» .
Σκοπός της διοργάνωσης, είναι να δημιουργηθεί ένα υψηλού επιπέδου βήμα ανταλλαγής επιστημονικών, επιχειρησιακών και θεσμικών απόψεων, ιδεών και πρακτικών γύρω από τη Θαλάσσια Ασφάλεια, η οποία – με δεδομένα τόσο το μέγεθος της Ελληνικής Ναυτιλίας και το θαλάσσιο περιβάλλον της χώρας μας, όσο και τις τρέχουσες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και την Ερυθρά Θάλασσα- αποτελεί κρίσιμο παράγοντα για τη διεθνή υπόστασή της.
Στο πλαίσιο αυτό θα εξεταστούν διάφορες πτυχές της ναυτιλιακής δραστηριότητας, όπως η οικονομική, η στρατηγική, η επιχειρησιακή, η νομική κ.ά.
Το πολύ ενδιαφέρον συνέδριο θαλάσσιας ασφάλειας διοργανώνουν το Ινστιτούτο Εξωτερικών Υποθέσεων και το Συμβούλιο Διεθνών Σχέσεων με την συνεργασία του περιοδικού Policy Journal και του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Διαφήμιση