Αρχική Ειδήσεις Ένας ζωντανός εγκέφαλος με την καθαρότερη απεικόνιση!

Ένας ζωντανός εγκέφαλος με την καθαρότερη απεικόνιση!

0
zontanos egkefalos
Διαφήμιση

Με απίστευτη καθαρότητα χάρη στο ισχυρότερο μηχάνημα μαγνητικής τομογραφίας στον κόσμο απεικονίζεται για πρώτη φορά ένας ζωντανός εγκέφαλος.

Το CEA αποκαλύπτει μια σειρά από in vivo εικόνες ανθρώπινου εγκεφάλου που αποκτήθηκαν με το μηχάνημα μαγνητικής τομογραφίας Iseult και την απαράμιλλη ένταση μαγνητικού πεδίου 11,7 teslas. Η επιτυχία αυτή είναι ο καρπός περισσότερων από 20 ετών έρευνας και ανάπτυξης στο πλαίσιο του έργου Iseult, με έναν από τους πυλώνες του να είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή του ισχυρότερου μηχανήματος μαγνητικής τομογραφίας στον κόσμο.

Φιλοδοξεί να μελετήσει υγιείς και ασθενείς ανθρώπινους εγκεφάλους με πρωτοφανή ανάλυση, επιτρέποντάς στους ειδικούς να ανακαλύψουν νέες λεπτομέρειες που αφορούν την ανατομία, τις συνδέσεις και τη δραστηριότητα του εγκεφάλου.

«Παγκόσμια πρεμιέρα: ο ζωντανός εγκέφαλος απεικονίζεται με απαράμιλλη καθαρότητα χάρη στο ισχυρότερο μηχάνημα μαγνητικής τομογραφίας στον κόσμο

Αυτή είναι η ακριβέστερη εικόνα του εγκεφάλου στην ιστορία, η οποία ελήφθη με τη χρήση του μαγνητικού τομογράφου του CEA, του ισχυρότερου στον κόσμο.

Πρόκειται για μια σημαντική πρόοδο και τεράστια ελπίδα για τη μελέτη της υγείας μας. Συγχαρητήρια στην ομάδα του έργου Iseult.

Γαλλική υπερηφάνεια!»

Διαφήμιση