Αρχική Ειδήσεις Απεργία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας 

Απεργία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας 

0
kinisi1 1
Διαφήμιση

 

“Απλησίαστο” θα είναι σήμερα το κέντρο της Αθήνας, με τους οδηγούς να καλούνται να αποφύγουν τη μετακίνησή τους σε βασικούς άξονες της πόλης, με την συμμετοχή στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ να είναι καθολική.  

Η ΕΛΑΣ θα εφαρμόσει έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα από τις 09:30 στο κέντρο της Αθήνας για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω εξαγγελθεισών συναθροίσεων για την απεργία και των συγκεντρώσεων και πορείας διαμαρτυρίας σωματείων, φοιτητικών συλλόγων και άλλων συλλογικοτήτων.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, για σήμερα ημέρα της απεργίας, θα εφαρμοστούν σταδιακά και κατά περίπτωση –όπου είναι απαραίτητο και ανάλογα με την κίνηση των διαδηλωτών– σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Όθωνος, Λεωφόροι Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου και της Σταδίου.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους, σήμερα ημέρα της απεργίας, στους παραπάνω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση της κινητοποίησης.

Διαφήμιση