Αρχική Ειδήσεις Women In Digital Forum: Μια πλατφόρμα δικτύωσης για τις γυναίκες στον ψηφιακό...

Women In Digital Forum: Μια πλατφόρμα δικτύωσης για τις γυναίκες στον ψηφιακό κόσμο

Μια δυνατή πλατφόρμα ανταλλαγής απόψεων, δικτύωσης και ενδυνάμωσης για τις γυναίκες στον ψηφιακό κόσμο αποτέλεσε το Συνέδριο Women In Digital 2024, που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο ξενοδοχείο «Wyndham Grand Athens».

0
ΓΕΝΙΚΗ 1
Διαφήμιση

Πρόκειται για το 4ο Συνέδριο Women In Digital Forum, με τίτλο “Decoding the Future, Inspiring Change”, στη διάρκεια του οποίου ήρθαν κοντά γυναίκες από όλο το φάσμα της ψηφιακής βιομηχανίας αλλά και άλλων κλάδων της οικονομίας, ηγέτιδες, επιχειρηματίες, φοιτήτριες και ενδιαφερόμενες για την τεχνολογία, για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, να αντλήσουν έμπνευση και να διαμορφώσουν το μέλλον του ψηφιακού κόσμου.

Το 4ο Συνέδριο Women In Digital Forum αποτέλεσε μια δυνατή πλατφόρμα ανταλλαγής απόψεων, δικτύωσης και ενδυνάμωσης για τις γυναίκες στον ψηφιακό κόσμο. Το συνέδριο έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα για την ανάγκη ισότητας και συμπερίληψης στις επιχειρήσεις, τους οργανισμούς και στον ψηφιακό κλάδο, ενώ ανέδειξε τη σημασία της γυναικείας ηγεσίας για την πρόοδο της οικονομίας και της κοινωνίας.

ΓΕΝΙΚΗ 2

Πλούσιο πρόγραμμα με ομιλίες και workshops

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Women In Digital Forum, ακούστηκαν οι φωνές γυναικών από όλες τις ηλικίες, βαθμίδες της επαγγελματικής ζωής και κλάδους, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Το συνέδριο άνοιξε με την ομιλία της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κας Δόμνας Μιχαηλίδου, η οποία τόνισε τη σημασία της παρουσίας των γυναικών στην αγορά εργασίας και υπογράμμισε την ανάγκη για ίσες ευκαιρίες και ενδυνάμωση των γυναικών στον ψηφιακό τομέα.

Σημαντικές προσωπικότητες, όπως οι: Ζέφη Δημαδάμα, Γενική Γραμματέας Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, Πρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), Άντζελα Γκερέκου, Πρόεδρος Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), Γιώτα Παπαρίδου, Πρόεδρος Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη, Πρόεδρος Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A), Βίβιαν Φατούρου, Συνεπικεφαλής Δικτύου Lean In Network Greece Athens, Μαριέττα Λαζανά, Managing Director, Girls In Tech Greece / Digital Analyst, Mc Kinsey & Company και Κατερίνα Γκαγκάκη, Σύμβουλος Επικοινωνίας Επιχειρήσεων, τίμησαν με την παρουσία τους το συνέδριο και χαιρέτησαν τις εργασίες του.

κα ΔΟΜΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ κα ΖΕΦΗ ΔΗΜΑΔΑΜΑ

Συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης και workshops

Στο πλαίσιο του συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν ενδιαφέρουσες συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης με θέματα όπως:

-Women in Technology Leadership

-Women In Telecommunications

-Γυναίκες στην Ψηφιακή Εκπαίδευση: Προκλήσεις και Εμπόδια

-Innovation in the Digital Age

-Technology for Social Impact

-Bridging the Gender Gap in STEM

-Work Balance

-Navigating Career Transitions

-Building a Supportive Community

-Women in Entrepreneurship

Παράλληλα, διοργανώθηκαν workshops με πρακτικές συμβουλές και ασκήσεις για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, την εξέλιξη της καριέρας και την ενδυνάμωση των γυναικών στον ψηφιακό κόσμο.

Οι διοργανωτές του 4ου Συνεδρίου Women In Digital Forum ευχαριστούν θερμά όλους τους ομιλητές, συμμετέχοντες, χορηγούς και υποστηρικτές που συνέβαλαν στην επιτυχία του συνεδρίου.

Χορηγοί

Grand Sponsor: Warply

Platinum Sponsor: Shopflix.gr

Gold Sponsors: Accenture, Nova, Zeus International Hotels & Resorts

Silver Sponsors: Gancia, Ifsas, Native Union, Notos, Quest Group, Siemens

Sponsors: Aboutnet, EFA Group, Scytalys, Freenow, iwant2help, Lenovo, Netcompany, Oktabit

 

Διαφήμιση