Αρχική Special Topics Τραγωδία Τέμπη: Ανέβηκε στο 1.500.000 ο νέος στόχος για τις υπογραφές-Βίντεο που...

Τραγωδία Τέμπη: Ανέβηκε στο 1.500.000 ο νέος στόχος για τις υπογραφές-Βίντεο που σοκάρουν

Το ψήφισμα για την τραγωδία στα Τέμπη με νέο στόχο να συγκεντρωθούν 1.500.000 υπογραφές συνεχίζεται στην πλατφόρμα change.org! Την ίδια στιγμή σοκάρουν τα βίντεο με τις κραυγές συγγενών που αναζητούν την αλήθεια για τα 57 θύματα και την Εριέττα που θεωρείται αγνοούμενη ενώ η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι εξαυλώθηκε!

0
Τέμπη πρόσωπα jpeg
Διαφήμιση

Ένας χρόνος και μερικά 24ωρα μετά την τραγωδία στα Τέμπη που συγκλόνισε την Ελλάδα και εξέθεσε παγκοσμίως τη λειτουργία συστημάτων και φορέων, οι υπογραφές στο ψήφισμα που έχει ανοίξει η Μαρία Καρυστιανού, μητέρα της 20χρονης Μάρθης έχουν ξεπεράσει το 1.260.000 ενώ έχει ήδη τεθεί ως στόχος η συγκέντρωση 1.500.000 υπογραφών!

Σύνταξη: ecozen.gr

Μέχρι το πρωί του Σαββάτου 2/3  είχαν συγκεντρωθεί για τα Τέμπη  πάνω από 1.260.000 υπογραφές, ενώ την Παρασκευή 1/3 υπέγραψαν περίπου 40.000 πολίτες. Στα social media που έχουν πάρει φωτιά από αναρίθμητα βίντεο ανθρώπων που προτρέπουν τους πολίτες να ψηφίσουν δίνονται και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει κανείς για υπογράψει στην πλατφόρμα www.change.org

@xeirokamoto

Στιγμές έκφρασης. Δίνοντας εικόνα στο συναίσθημα.. Ζωγραφική Μαρία Στειακακη. “Δικαίωση” ας γίνει το συναίσθημα εικόνα, ας γίνει φωνή, ας γίνει γροθιά. #change .org tempi #foryou #τεμπη #tempi #crime #justice

♬ For movie / picture / action / suspense – G-axis sound music

Την ίδια στιγμή συγκλονίζουν τα λόγια του Νίκου Πλακιά πατέρα των δίδυμων κοριτσιών της Θώμης και της Χρύσας και θείος της ξαδέρφης τους Αναστασίας, που μίλησε σε συγκέντρωση στο Καστράκι Καλαμπάκας.»
Νίκος Πλακιάς, πατέρας Θώμης και Χρύσας
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ🙏#Τεμπη_εγκλημα #Τεμπη_συγκαλυψη pic.twitter.com/wGLKy00rom

Την Πέμπτη 29/2 φοιτητές έγραψαν ξανά τα ονόματα των 57 θυμάτων που έσβησαν σε μια αλλόκοτη διαδικασία ασυνεννοησίας συνεργεία του Δήμου της Αθήνας εκτελώντας “άνωθεν εντολές” ανθρώπων που δεν κατάλαβαν ποτέ τί συνέβη στην Πλατεία Συντάγματος την Τετάρτη 28/2 ημέρα μνήμης 1 έτους από το δυστύχημα των Τεμπών.

@protothema.gr

#athens #syntagma #tempi #news #protothema #greektiktok #tiktokgr

♬ πρωτότυπος ήχος – protothema.gr

Συγκλονιστική ήταν και η ομιλία της νεαρής Εύης Τσάπαρη που περιέγραψε με τρεμάμενη φωνή τα δραματικά λεπτά που έζησε  μέσα στο φλεγόμενο τρένο.

@thes.gr

#foryou #foryoupage #fy #thesgr #τεμπη2023 #τεμπη #τεμπη_εγκλημα #οσε #thesgr thes.gr

♬ πρωτότυπος ήχος – thes.gr

Η Εριέττα δεν βρέθηκε ποτέ!

Η 23χρονη Εριέττα, φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής,  δεν έχει ταυτοποιηθεί, δεν έχει βρεθεί ίχνος της, δεν βρίσκεται ανάμεσα στις σορούς που εντοπίστηκαν, ούτε στα διάσπαρτα μέλη που περισυνέλλεξαν οι διασώστες.

Η 23χρονη φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής είναι ο 57ος νεκρός από την τραγωδία στα Τέμπη, όμως δεν έχει ταυτοποιηθεί γεγονός που έχει σοκάρει την οικογένεια της κοπέλας, την οποία μνημόνευσαν τις ημέρες αυτές οι χρήστες στα social media.

Διαφήμιση