Αρχική Άσκηση Το Νερό ΖΑΓΟΡΙ χορηγός του Μίλτου Τεντόγλου

Το Νερό ΖΑΓΟΡΙ χορηγός του Μίλτου Τεντόγλου

0
Miltos Tentoglou Tokyo 4
Διαφήμιση

 

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, με κορυφαίες επιδόσεις στην ελληνική αγορά και στην καρδιά των καταναλωτών, μπαίνει στο στίβο δυνατά για να υποστηρίξει με πάθος και υπερηφάνεια τον κορυφαίο Μίλτο Τεντόγλου, σε μία Ολυμπιακή χρονιά γεμάτη προκλήσεις.
Ο Μίλτος Τεντόγλου θεωρείται ήδη ένας ζωντανός θρύλος του Παγκόσμιου Στίβου, δεδομένου ότι είναι ταυτόχρονα κάτοχος όλων των κορυφαίων τίτλων σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο. Επιπλέον όμως, το ήθος, η ταπεινότητα, η ακεραιότητα και η αυθεντικότητά του, αξίες που σύμφωνα με την εταιρεία,μοιράζεται με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, συνθέτουν μία μοναδική προσωπικότητα που ξεχωρίζει και λειτουργεί ως πρότυπο για τους νέους αθλητές.

Miltos Tentoglou 21

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, διαχρονικά προσηλωμένο, μέσω των δράσεών του, στον αθλητισμό και τις αξίες του, επιλέγει να σταθεί δίπλα στον αθλητή Μίλτο Τεντόγλου ως Χορηγός για να τον υποστηρίξει σε κάθε προσπάθεια, σε κάθε αγώνα και σε κάθε πρόκληση που θα κληθεί να αντιμετωπίσει. Από την πλευρά του, ο Μίλτος επιλέγει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ
γιατί όπως δηλώνει: «το ΖΑΓΟΡΙ είναι ο καθημερινός μου σύμμαχος στην προπόνηση, στην ξεκούραση, παντού».
Η συμμαχία αυτή θα επικοινωνηθεί με δημιουργικό και έξυπνο τρόπο, με αμεσότητα που θα προσεγγίζει το νεανικό κοινό, όπως μας έχει συνηθίσει ο Μίλτος, ενώ θα αφορά και σε
δράσεις που ενθαρρύνουν το νεανικό αθλητισμό.
Με αυτήν την επιλογή, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ επιβεβαιώνει και υπογραμμίζει τη δέσμευσή του στον αθλητισμό και το αθλητικό ιδεώδες, ενώ ταυτόχρονα δεσμεύεται πως θα συνεχίσει με δράσεις και πρωτοβουλίες, οι οποίες θα στοχεύουν στην υποστήριξη του νεανικού αθλητισμού στη χώρα μας.
Ευχόμαστε όλοι καλή επιτυχία στο Μίλτο! Φύγαμε για μία δυνατή αθλητική χρονιά!

Miltos Tentoglou Tokyo 2
Photo Credits: Άγγελος Ζυμάρας

ΙΝFΟ:

Σχετικά με τον Όμιλο GREENBEVERAGES: Eίναι ένας καινοτόμος και δυναμικά αναπτυσσόμενος όμιλος, που δραστηριοποιείται διεθνώς στον κλάδο των “Νon Alcoholic Better For You Beverages”, προϊόντων.

To διευρυμένο χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει ‘’betterforyou’’, απολαυστικά, χωρίς ζάχαρη προϊόντα και υψηλής ποιότητας brands, ΖΑΓΟΡΙ, ΖΑΓΟΡΙ SPARKLING, ΖΑΓΟΡΙ GOGREEN, GREENCOLA, GREENFLAVORS, GREENMOCKTAILS, ΖΗΡΕΙΑ, ενώ έχει και την αποκλειστική διανομή των σημάτων EVIAN και EVIANSPARKLING για την Ελληνική Αγορά, δημιουργώντας αξία για την κοινωνία και ακολουθώντας τη διεθνή τάση στροφής των καταναλωτών σε πιο υγιεινά πρότυπα διατροφής. Τα προϊόντα του Ομίλου βρίσκονται στα ράφια των μεγαλύτερων retailers παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των Carrefour, AholdDelhaize, Walmart, WholeFoods, Kroger, Albertsons, αλλά διακινούνται και μέσω σημαντικών onlineplatforms, όπως η Amazon, Ocado, Walmartmarketplace κ.α.     

Ο Όμιλος GREENBEVERAGES έχει παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες και διαθέτει τρεις θυγατρικές στην Ελλάδα, στις Η.Π.Α και στη Μέση Ανατολή (Dubai), με ένα ενοποιημένο τζίρο που αναμένεται να προσεγγίσει τα 120 εκατ. ευρώ το 2023.

Σταθερά προσηλωμένος στην αειφόρο ανάπτυξή, την κοινωνική και περιβαλλοντική υπευθυνότητα, υλοποιεί σημαντικές πρωτοβουλίες και δράσεις σε παραγωγικό και προιοντικό επίπεδο.

Διαφήμιση