Αρχική Ειδήσεις Σκόπελος: Ρεκόρ …απόβασης των Γερμανών τουριστών το 2023

Σκόπελος: Ρεκόρ …απόβασης των Γερμανών τουριστών το 2023

0
skopelos
Διαφήμιση

Μάλιστα η Σκόπελος συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στα 9 νησιά της Μεσογείου που διατηρούν την αυθεντικότητα τους και προσφέρονται για ποιοτικές διακοπές το 2024, σύμφωνα με τη νέα έρευνα του δημοφιλούς ιστότοπου Travelbook.de https://www.travelbook.de/ziele/inseln/ile-de-cavallo-cres-cabrera-cran-unbekannte-mittelmeer-inseln.

Όπως αναφέρει το μεγαλύτερο διαδικτυακό ταξιδιωτικό περιοδικό της Γερμανίας που κυκλοφορεί με τη «σφραγίδα» της Bild, «όλοι γνωρίζουν την Κρήτη, τη Μαγιόρκα και τη Σαρδηνία. Έχετε ακούσει όμως ποτέ για το Τσρες, τη Σκόπελο, την Καμπρέρα ή το Καβάλο; Το Travelbook εντόπισε τους προορισμούς της Μεσογείου που εξακολουθούν να προσφέρουν αληθινές αποδράσεις».

Σημειώνεται πως το 2023 αποτέλεσε χρονιά ρεκόρ για την Σκόπελο με 169.216 συνολικές αφίξεις και αύξηση περίπου 17% έναντι του προηγούμενου έτους.

Ενόψει της νέας σεζόν, αξιόλογη είναι η παρουσία ποιοτικών ξενοδοχείων της Σκοπέλου στο νέο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2024» του υπουργείου Τουρισμού που στοχεύει στην άμεση ενίσχυση της εγχώριας τουριστικής δραστηριότητας.

Διαφήμιση