Αρχική COVID-19 Dr Chris Shoemaker:Ο εμβολιασμός για Covid-19 και οι καρδιακές επιπτώσεις

Dr Chris Shoemaker:Ο εμβολιασμός για Covid-19 και οι καρδιακές επιπτώσεις

Συγκλονιστικά ευρήματα σχετικά με τις καρδιακές επιπτώσεις των εμβολιασμών για Covid-19, τα οποία δείχνουν πως όχι μόνο υπάρχει άμεση σχέση με την αύξηση των ξαφνικών θανάτων αλλά ότι το φαινόμενο θα ενταθεί ακόμα περισσότερο αποκαλύπτει ο Dr Chris Shoemaker, Kαναδός οικογενειακός γιατρός.

0
Chris Shoemaker1
Διαφήμιση

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που επικαλείται ο ίδιος, μέχρι σήμερα έχουν αναπτύξει μυοκαρδίτιδα το 20% όσων εμβολιάστηκαν για Covid-19, προβλέποντας μάλιστα πως οι μισοί από όσους ανέπτυξαν μυοκαρδίτιδα θα πεθάνουν μέσα σε πέντε χρόνια και υπόλοιποι μέσα σε μία δεκαετία!

 

 

 

 Ο Dr. Shoemaker έκανε ειδική μνεία για τους θανάτους των αθλητών οι οποίοι έχουν αυξηθεί σε υπερθετικό βαθμό μετά από την πανδημία και μετά τους μαζικούς εμβολιασμούς.

Μέσω ενός συνδυασμού αυστηρής επιστημονικής έρευνας, συνεργατικών διεθνών μελετών και προσωπικών παρατηρήσεων, ο Dr. Shoemaker αναφέρεται στην δυνατότητα των εμβολίων Covid-19 να προκαλέσουν σημαντική καρδιακή καταπόνηση, η οποία μπορεί να σχετίζεται άμεσα με την τάση αιφνίδιων θανάτων που σχετίζονται με τον αθλητισμό μεταξύ του εμβολιασμένου πληθυσμού, όπως σημειώνεται.

Ο Δρ. Shoemaker παρουσιάζει μια βασική μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Keio, το Mount Sinai, το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και την Ιατρική Σχολή McGovern.

Αυτή η μελέτη, επικεντρώνεται σε εμβολιασμένα άτομα για περίπου ένα έτος και 3 μήνες και χρησιμοποίησε σαρώσεις PET για την μέτρηση της καρδιακής λειτουργίας μετά τον εμβολιασμό.

Το πρωταρχικό εύρημα ήταν μια αύξηση 46% στον καρδιακό φόρτο εργασίας για τα εμβολιασμένα άτομα, υποδηλώνοντας σημαντικό στρες στην καρδιά!

Τα δεδομένα σάρωσης PET, όπως περιγράφονται λεπτομερώς από τον Dr. Shoemaker, αποκάλυψαν υψηλότερη πρόσληψη γλυκόζης στις καρδιές των εμβολιασμένων ατόμων σε σύγκριση με εκείνων που δεν εμβολιάστηκαν!

Αυτή η αυξημένη πρόσληψη δείχνει ότι η καρδιά εργάζεται πιο σκληρά από το συνηθισμένο, μια κατάσταση που επιμένει για έξι έως οκτώ μήνες μετά τον εμβολιασμό.

Ο Dr Shoemaker τονίζει ότι αυτή η ανώμαλη κατάσταση θα μπορούσε να εξηγήσει την αύξηση των αιφνίδιων θανάτων που σχετίζονται με τον αθλητισμό μεταξύ των εμβολιασμένων ατόμων.

Στη μελέτη με 1.000 συμμετέχοντες (300 μη εμβολιασμένους και 700 εμβολιασμένους), οι σαρώσεις PET έδειξαν έντονη αντίθεση στην πρόσληψη γλυκόζης μεταξύ των δύο ομάδων.

Τα εμβολιασμένα άτομα εμφάνισαν σημαντικά υψηλότερη πρόσληψη, με την καρδιά να εμφανίζεται τόσο σκοτεινή στις σαρώσεις όσο ο εγκέφαλος, γνωστός για την υψηλή κατανάλωση γλυκόζης.

Αυτή η αντίθεση χρησιμοποιήθηκε για την απεικόνιση της υπερβολικής καταπόνησης στις εμβολιασμένες καρδιές, με μέση αύξηση 46% στην επιβάρυνση και την φλεγμονή σε όλη την εμβολιασμένη ομάδα.

Κλείνοντας την παρουσίασή του, ο Dr. Shoemaker μοιράζεται τις ανησυχίες του σχετικά με τις επιπτώσεις των εμβολίων για Covid 19 στην υγεία της καρδιάς.

Αναφέρει επίσης ανέκδοτες ενδείξεις αθλητών που καταρρέουν κατά την διάρκεια αθλημάτων, αποδίδοντας αυτά τα περιστατικά σε καρδιακή καταπόνηση που προκαλείται μετά από εμβόλια.

Πηγή:pronews.gr
Διαφήμιση