Αρχική Special Topics ActionAid: Τρέχει στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας 2024

ActionAid: Τρέχει στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας 2024

Το Κέντρο της ActionAid στην Αθήνα, είναι ένα κέντρο στήριξης των ανθρώπων που βρίσκονται στο όριο της φτώχειας ή/και αντιμετωπίζουν κοινωνικό αποκλεισμό και λειτουργεί από τον Μάιο του 2017. Είναι ανοιχτό προς όλους τους κατοίκους της περιοχής, τις ομάδες πολιτών, τις δομές και έχει υποστηρίξει έως τώρα πάνω από 6.000 ανθρώπους.

0
actonaid marathonikos
Διαφήμιση

Ο Ημιμαραθώνιος Δρόμος Αθηνών είναι γεγονός την Κυριακή (10/3) από τις 09.00 έως το μεσημέρι και η ActionAid συμμετέχει στη μεγάλη αθλητική γιορτή!

Σύνταξη: ecozen.gr

Στην ομάδα της ActionAid συμμετέχουν πάνω από 300 δρομείς, είτε ατομικά είτε ομαδικά και όλες και όλοι μαζί θα διαδίδουν το μήνυμα αλληλεγγύης “πως μαζί αγωνιζόμαστε για έναν κόσμο πιο βιώσιμο και δίκαιο”.

hero banner actionaid communitycentre a

Η ActionAid απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής:

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να γίνεις και εσύ μέρος της μοναδικής αυτής εμπειρίας. Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε από κοντά στο περίπτερο μας στο Χωριό των Χορηγών στην Πλατεία Συντάγματος, στο οποίο θα έχεις την ευκαιρία να συμμετέχεις σε πολλές δραστηριότητες, όπως να φωτογραφηθείς στο photobooth μας με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να φτιάξεις τη δική σου κονκάρδα ως ένα ακόμα αναμνηστικό της ημέρας αυτής, καθώς και άλλες δραστηριότητες.

Μπορείς να βρεις το περίπτερο μας στον χάρτη εδώ και να μας επισκεφτείς την Κυριακή, 10 Μαρτίου, 08:00 – 14:00.

Γενικές πληροφορίες για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας και όλους τους αγώνες μπορείς να βρεις και εδώ, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ.

Έλα στη μεγάλη αυτή γιορτή, πέρασε από το περίπτερό μας και μοιράσου τις όμορφες αυτές στιγμές στα Social Media, κάνοντας mention τη σελίδα μας @actionaidhellas, μαζί με το hashtag #actionaidhellas!

Διαφήμιση