Αρχική Ειδήσεις “Coffee with Shapers”: Πόσο ανθεκτική στη κλιματική αλλαγή είναι η Θεσσαλονίκη

“Coffee with Shapers”: Πόσο ανθεκτική στη κλιματική αλλαγή είναι η Θεσσαλονίκη

0
εκδηλωση
Διαφήμιση

 

Το πρώτο community meetup, “Coffee with Shapers,” με αντικείμενο “Κλιματική Αλλαγή: Πόσο ανθεκτική είναι η Θεσσαλονίκη;” διοργανώνει αύριο, Σάββατο 24 Φεβρουαρίου η εθελοντική ομάδα Global Shapers Thessaloniki Hub στα πλαίσια των δράσεων της.

Το event αυτό αποσκοπεί στο να γνωριστούμε, και να συζητήσουμε με κρίσιμους φορείς της τοπικής κοινωνίας (panelists) για το παραπάνω ζήτημα προσφέροντας την γνώση και την εμπειρία τους επί του θέματος, καθώς και να προάγουμε ένα κλίμα διαβούλευσης και επoικοδομητικού διαλόγου μεταξύ των συμμετεχόντων.

Παρόντες στο panel μας θα βρίσκονται οι:

  • Σπύρος Πέγκας, πρώην Αντιδήμαρχος Τουριστικής ανάπτυξης / Διεθνών Σχέσεων της WISE RAM SA
  • Στέλλα Ψαρροπούλου, Οικονομολόγος, MSc, PhD(c), υπηρεσιακό στέλεχος και υπεύθυνη του Γραφείου Αστικής Ανθεκτικότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης
  • Μιχάλης Σιούτας, Διδάκτορας Μετεωρολογίας ΑΠΘ στο Κέντρο Μετεωρολογικών Εφαρμογών ΕΛΓΑ αεροδρόμιο Μακεδονία Θεσσαλονίκης
  • Ιωάννης Παπαδόπουλος, COO (Γενικός Διευθυντής) της ENGAIA SA

*Θα προηγηθεί επίσημος χαιρετισμός από τον πρώην Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Ιωάννη Μπουτάρη τον οποίο θα διαβάσει η αρχιτέκτων και πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών Άννα Αγγελίδου.

εκδηλωση1

Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στο Thessaloniki Tech Lab (Τσιμισκή 136), το Σάββατο 24/2, ώρα 17:00-20:00 ώστε να γίνεις μέρος μίας σημαντικής διαβούλευσης με σκοπό την ενίσχυση της ετοιμότητας για την κλιματική αλλαγή από τη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα στην εκδήλωση “Coffee with Shapers” περιλαμβάνει:

-Ενημερωτικές παρουσιάσεις από ειδικούς του κλάδου

-Διαδραστικές διαβουλεύσεις με τους Panelists

-Q&A για το κοινό

-Networking session μεταξύ των συμμετεχόντων και των διοργανωτών/καλεσμένων

Ανυπομονούμε να συμμετέχεις στην προσπάθειά μας να ανακαλύψουμε νέες ιδέες για την πόλη μας μαζί! Είτε είσαι φοιτητής, επαγγελματίας, ή ευαισθητοποιημένος πολίτης, η φωνή σου μετράει στον σχηματισμό του μέλλοντός μας.

Γι’αυτό, σημείωσε το ημερολόγιό σου και διάδωσέ το!

Link για την εξασφάλιση της συμμετοχής σου χωρίς κόστος στον σύνδεσμό εδώ:

Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής

 

 

 

Διαφήμιση