Αρχική Special Topics Κέιτ Μίντλετον: Χειρουργήθηκε στην κοιλιά-στο νοσοκομείο 14 ημέρες (Βίντεο)

Κέιτ Μίντλετον: Χειρουργήθηκε στην κοιλιά-στο νοσοκομείο 14 ημέρες (Βίντεο)

Συγκίνηση και ανησυχία  σε όλη τη Βρετανία έχειι προκαλέσει η είδηση ότι η Κέιτ Μίντλετον, υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για τουλάχιστον 10 με 14 ημέρες, όπως ανακοίνωσε  το Παλάτι!

0
Keit
Διαφήμιση

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι η 42χρονη Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση που στέφθηκε με επιτυχία και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για τουλάχιστον 10 με 14 ημέρες, γεγονός που έκανε γνωστό το Παλάτι με επίσημη ανακοίνωση! 

Σύνταξη:ecozen.gr

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση,που εξέδωσε το Παλάτι το απόγευμα της Τετάρτης 17/1, η Κέιτ Μίντλετον υποβλήθηκε την Τρίτη 16/1 σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για τουλάχιστον 10 με 14 ημέρες.  Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας ζητά συγγνώμη για την αναβολή των υποχρεώσεων που είχε προγραμματισμένες για το ίδιο διάστημα. Μάλιστα διευκρινίζεται ότι «με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις πριν το Πάσχα»!

Στην ανακοίνωση του παλατιού αναφέρεται ότι η Κέιτ εισήχθη στην London Clinic, ένα ιδιωτικό νοσοκομείο στη βρετανική πρωτεύουσα, την Τρίτη 16/1 και αναμένεται να παραμείνει εκεί για 10 έως 14 ημέρες θεραπείας πριν επιστρέψει στο σπίτι της για να αναρρώσει.
Δεν δόθηκαν λεπτομέρειες για την επέμβαση, αλλά εκπρόσωπος του παλατιού δήλωσε ότι η κατάσταση δεν ήταν καρκινική.

Κέιτ Μίντλετον Ανήμερα Χριστούγεννα 2023
Η Κέιτ Μίντλετον στην τελευταία δημόσια εμφάνισή της ανήμερα των Χριστουγέννων. Πηγή: Reuters

Όπως μεταδίδει το Reuters, η Κέιτ Μίντλετον, σύζυγος του διαδόχου του θρόνου πρίγκιπα Ουίλιαμ, εθεάθη για τελευταία φορά δημόσια ανήμερα των Χριστουγέννων, όταν η βασιλική οικογένεια έκανε την ετήσια επίσκεψή της σε μια εκκλησιαστική λειτουργία κοντά στο σπίτι του βασιλιά Καρόλου στο Σάντριγχαμ στην ανατολική Αγγλία, και δεν υπήρχε καμία προηγούμενη ένδειξη ότι δεν ήταν καλά.

Κέιτ Μίντλεντον εκκλησία Χριστούγεννα
Η Κέιτ Μίντλετον την Παραμονή των Χριστουγέννων με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα παιδιά τους στην εκκλησία του Sandringham, ΠΗΓΗ: PA MEDIA

“Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση”, ανέφερε σε άλλο σημείο η ανακοίνωση. “Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της– και την επιθυμία της να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες της”.

Το γραφείο της δήλωσε ότι θα παρέχει ενημερώσεις σχετικά με την πρόοδό της μόνο όταν υπάρχουν “σημαντικές νέες πληροφορίες προς ανταλλαγή”. Πρόσθεσε ότι, βάσει ιατρικών συμβουλών, είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντα πριν από το Πάσχα.

Together At Christmas Credit The Royal Foundation of The Prince and Princess of Wales 2e237a2dd94c4ba0a7ddc785aaa829da

Στο άρθρο του Reuters αναφέρεται μεταξύ άλλων “γεννημένη ως Κέιτ Μίντλετον, το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά μεσοαστών, αυτοδημιούργητων επιχειρηματιών, έγινε πριγκίπισσα της Ουαλίας μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ τον Σεπτέμβριο του 2022, όταν ο Ουίλιαμ έλαβε τον τίτλο του πρίγκιπα της Ουαλίας, τον οποίο κατείχε ο πατέρας του για περισσότερες από έξι δεκαετίες.

Όπως μεταδίδουν οι δημοσιογράφοι του Reuters Michael Holden και Muvija M, σε άρθρο που αναρτήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 17/1, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η Κέιτ Μίντλετον μετά τον γάμο της με τον 41 ετών Ουίλιαμ, σε έναν μεγαλοπρεπή γάμο το 2011, έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή μέλη της βασιλικής οικογένειας και η επιτομή του σύγχρονου προσώπου της μοναρχίας.

 Θεωρείται επίσης παγκόσμιο είδωλο της μόδας που κοσμεί τακτικά τις πρώτες σελίδες των γυαλιστερών περιοδικών.
Η Κέιτ και ο Ουίλιαμ έχουν τρία παιδιά -τους πρίγκιπες Τζορτζ και Λουί και την πριγκίπισσα Σάρλοτ– και πέρασε τέσσερις ημέρες στο νοσοκομείο το 2012 υποφέροντας από σοβαρή πρωινή ναυτία ενώ ήταν έγκυος στον μεγαλύτερο γιο της πρίγκιπα  Τζορτζ.
ΠΗΓΗ: REUTERS

Διαφήμιση