Αρχική Special Topics ΕΛ.ΑΣ: Επίθεση με λεμόνια από ταράτσα στις Αχαρνές (Φωτο)

ΕΛ.ΑΣ: Επίθεση με λεμόνια από ταράτσα στις Αχαρνές (Φωτο)

Την άμεση κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ προκάλεσαν τα ξημερώματα αλλεπάλληλες κλήσεις απο ολόκληρη γειτονιά στις Αχαρνές καθώς ασυνείδητος πετούσε …λεμόνια από ταράτσα ή μπαλκόνι στοχεύοντας αυτοκίνητα αλλά και διερχόμενους!

0
Αχαρνές drone
(Πηγή: nikos vortex)
Διαφήμιση

 

Την παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ προκάλεσαν τα ξημερώματα αγωνιώδη τηλεφωνήματα για βοήθεια απο κεντρική γειτονιά στις Αχαρνές, καθώς άγνωστος στόχευε με λεμόνια (!) αυτοκίνητα, διερχόμενους ή ακόμη και μπαλκόνια πολυκατοικιών!

Σύνταξη: ecozen.gr

Πρόκειται για ένα κωμικοτραγικό γεγονός που ωστόσο θα μπορούσε να στοιχίσει τον τραυματισμό διερχόμενων πολιτών, αλλά και υλικές ζημιές σε οχήματα και διαμερίσματα.

Σύμφωνα με καταγγελίες στην ΕΛ.ΑΣ αλλά και στο ecozen.gr λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα άρχισαν επιθέσεις με λεμόνια απο μεγάλο ύψος ανάμεσα σε πολυκατοικίες σε κεντρική γειτονιά στις Αχαρνές, σε έναν κεντρικό δρόμο συχνής κυκλοφορίας, ακόμη και κατά τη διάρκεια της νύχτας, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν διερχόμενοι, οχήματα αλλά και γείτονες που δέχτηκαν επίθεση στα μπαλκόνια τους!

λεμόνια επίθεση ταρατσα 2

Οι γείτονες κινητοποιήθηκαν και άρχισαν να καλούν την ΕΛ.ΑΣ, όταν επίθεση με λεμόνια δέχτηκε διερχόμενος που γύρω στις 3 τα ξημερώματα έβγαλε βόλτα τον σκύλο του. Ο διερχόμενος γλίτωσε καθώς το λεμόνι ευτυχώς δεν βρήκε τον στόχο του, ωστόσο οι περίοικοι ξεσηκώθηκαν με αποτέλεσμα να σπεύσουν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. 

Το πρωί, ο κεντρικός δρόμος ήταν γεμάτος απο τα …βέλη του αδίστακτου ο οποίος ίσως θεώρησε ότι θα μπορούσε να διασκεδάσει σκορπίζοντας τον πανικό μέσα στη νύχτα.

Οι αστυνομικοί ανέβηκαν σε μια απο τις ταράτσες της γειτονιάς και ερεύνησαν με φακούς, ωστόσο η όλη κινητοποίηση προφανώς απομάκρυνε τον δράστη ο οποίος κρύφτηκε στο διαμέρισμά του! Σε κάθε περίπτωση, τις τελευταίες ημέρες διαπιστώνεται έξαρση παραβατικής συμπεριφοράς με πρωταγωνιστές μεταξύ άλλων και ανήλικους σε Μαρούσι, Ηράκλειο και Νέα Ιωνία! Μάλιστα η ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιεί επιχειρήσεις που έχουν ξεκινήσει απο το Νοέμβριο από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, κατόπιν συλλογής, διερεύνησης και αξιολόγησης δεδομένων αναφορικά με καταγεγραμμένες επαναλαμβανόμενες παραβατικές συμπεριφορές με ανήλικους εμπλεκόμενους σε συγκεκριμένα σημεία, οι επιχειρήσεις σχεδιάστηκαν και αναπτύχθηκαν στις παραπάνω περιοχές, επικεντρώνοντας τις δυνάμεις σε περιβάλλοντα χώρο εμπορικού κέντρου και σε δύο σταθμούς ΗΣΑΠ.

Διαφήμιση