Αρχική Special Topics 41χρονη έγκυος: Νέο σοκ-τη δολοφόνησε ο σύντροφός της και την έψαχνε στην...

41χρονη έγκυος: Νέο σοκ-τη δολοφόνησε ο σύντροφός της και την έψαχνε στην tv(Βίντεο)

Ένα αδιανότητο έγκλημα, μια νέα γυναικοκτονία με θύμα την 41χρονη έγκυο που εξαφανίστηκε την Πρωτοχρονιά και η οποία βρήκε φριχτό θάνατο απο τα χέρια του συντρόφου της που στη συνέχεια υποκρινόταν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και την έψαχνε (!)

0
41χρονη έγκυος
Διαφήμιση

Σοκαρισμένη είναι η ελληνική κοινωνία απο τη νέα γυναικοκτονία με θύμα αυτή τη τη φορά την 41χρονη έγκυο και μητέρα 13χρονου κοριτσιού, την οποία δολοφόνησε άγρια ο σύντροφός της στην Καλαμαριά και στη συνέχεια δήλωσε την εξαφάνισή της και την έψαχνε μέσω τηλεοπτικών εκπομπών!

Σύνταξη:ecozen.gr

Το άψυχο σώμα της άτυχης 41χρονης βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 8/1 μετά απο στοχευμένες έρευνες της ΕΛ.ΑΣ σε μια ερημική περιοχή ανάμεσα στη Νέα Τρίγλια και τη Γαλάτιστα όπου το έριξαν ο δολοφόνος σύντροφός της και ο συνεργός του!

Η κοινωνία σοκαρισμένη απο την αποτρόπαια γυναικοκτονία εκδηλώνει οργή και  αγανάκτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με χιλιάδες αναρτήσεις που σχολιάζουν τη συνέντευξη που είχε δώσει ο ίδιος στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στον τηλεοπτικό σταθμό STAR. Όλη η συνέντευξη ΕΔΩ

Από την πρώτη στιγμή ο γυναικοκτόνος προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των διωκτικών Αρχών, ισχυριζόμενος πως η 41χρονη έγκυος συντροφός του, τού έστειλε μήνυμα μόλις χάθηκαν τα ίχνη της κι ότι πήρε μαζί της 5.000 ευρώ από το κοινό τους ταμείο.

Ζωντάνεψαν μνήμες απο τη συγκλονιστική συνέντευξη του συντρόφου και δολοφόνου της Κικής Κούσογλου στην Αγγελική Νικολούλη

Η υπόθεση θυμίζει όχι μόνο το φρικτό έγκλημα με τη δολοφονία της νεαρής Καρολάιν απο τα χέρια του συζύγου της ο οποίος επι 40 ημέρες υποκρινόταν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, τις Αρχές και την οικογένεια την κοπέλας, αλλά και τη δολοφονία της νεαρής Κικής Κούσογλου απο τα χέρια του συντρόφου της ο οποίος σε συνέντευξή του στην Αγγελική Νικολούλη, -που θεωρείται μοναδική στα δημοσιογραφικά χρονικά- προσπάθησε να υποκριθεί και να εμφανιστεί σοκαρισμένος απο την …εξαφάνιση της κοπέλας του!

Η 20χρονη Κική Κούσογλου εξαφανίστηκε μυστηριωδώς τον Απρίλιο του 2005. Λίγες ημέρες μετά ο σύντροφός της έδωσε τη συνέντευξη -σταθμό στην Αγγελική Νικολούλη.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την εξιχνίαση της δολοφονίας με θύμα την 41χρονη έγκυο

Εξιχνιάσθηκε έπειτα από την επιστάμενη και μεθοδική έρευνα αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα, του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς και με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας, υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 41χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα στην περιοχή της Καλαμαριάς.

agnooumeni 1 (1)

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 39 (σύντροφος της 41χρονης) και 34 ετών, οι οποίοι προσήχθησαν στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία, διακοπή της κύησης και ληστεία κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την 01-01-2024 σε διαμέρισμα του συντρόφου της 41χρονης που βρίσκεται στην περιοχή της Καλαμαριάς, οι ανωτέρω της επιτέθηκαν με αιχμηρό αντικείμενο, αφού προηγουμένως την ακινητοποίησαν, ενώ στη συνέχεια μετέφεραν τη σορό της με αυτοκίνητο σε δύσβατη δασική περιοχή όπου εντοπίστηκε απογευματινές ώρες χθες (08-01-2024), από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς. Επιπλέον προέκυψε ότι αφαίρεσαν από τη γυναίκα, χρηματικό ποσό.
Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Διαφήμιση