Αρχική Special Topics Βασίλης Καρράς: Το αστέρι έσβησε Παραμονή Χριστουγέννων (Βίντεο)

Βασίλης Καρράς: Το αστέρι έσβησε Παραμονή Χριστουγέννων (Βίντεο)

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή Παραμονή Χριστουγέννων 2023 για τη γειτονιά των αγγέλων, προκαλώντας Πανελλήνιο σοκ, θρήνο και σπαραγμό σε ανθρώπους κάθε ηλικίας.

0
Βασίλης Καρράς
Διαφήμιση

Ο Βασίλης Καρράς δεν είναι πια εδώ, έφυγε από τη ζωή Παραμονή Χριστουγέννων 2023 προκαλώντας Πανελλήνιο σπαρακτικό πόνο και “…θλίψη από τον βορρά μέχρι τον νότο…”

Σύνταξη:ecozen.gr

Ο Βασίλης Καρράς που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, (νοσηλευόταν με κορονοιό), Παραμονή Χριστουγέννων 2023, έχει προκαλέσει με τον θάνατό του έναν σεισμό θλίψης και πόνου σε ανθρώπους κάθε ηλικίας και μάλιστα σε μια ημέρα που εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι γλεντούν μέσα από τα τραγούδια του.

“Σήμερα κλαίει η μοναξιά…“έγραψε θαυμαστής του στο You Tube  κάτω από την ανάρτηση του τελευταίου του τραγουδιού “…Για πάρτη της” που ανέβηκε το καλοκαίρι 2023 σηματοδοτώντας με τον τρόπο αυτό την επιστροφή του μετά από την περιπέτεια υγείας που ξεκίνησε με την κατάρρευσή του πάνω στη σκηνή

Τον Ιούνιο 2023 κυκλοφόρησε το τελευταίο του τραγούδι “Για πάρτη της” που έχει ξεπεράσει το 1.600.000 προβολές στο youtube και από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή Παραμονή Χριστουγέννων 2023 έχει συγκεντρώσει πλήθος μηνυμάτων ανθρώπων που θρηνούν για το φευγιό του καλλιτέχνη.

Το μεγαλείο του καλλιτέχνη και η αγάπη του κόσμου που τον ακολουθούσε επί σειρά ετών είχε φανεί τον Σεπτέμβριο του 2017 στη συναυλία που έδωσε ο Βασίλης Καρράς στο θέατρο Πέτρας για τα 40 του χρόνια στο τραγούδι.

 Χιλιάδες θεατές τον επευφημούσαν επί ώρα για να ακουστεί η χαρακτηριστική βραχνή φωνή του να λέει “‘Αν κάποιος περίμενε την ολοκλήρωση μετά από  εδώ, εγώ σήμερα έχω ολοκληρωθεί σαν άνθρωπος.

Συγκλονισμένο το Πανελλήνιο, συμμετέχει με σχόλια σε έναν πρωτοφανή θρήνο για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά. Ανάμεσά τους και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που έκανε ανάρτηση στο X (twitter).

Το Twitter έχει συγκεντρώσει χιλιάδες μηνύματα θρήνου, αποχαιρετισμού και θλίψης για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά

Στην πραγματικότητα ο Βασίλης Καρράς συνέδεσε το όνομά του με αυτό που αποκαλείται ελληνική πίστα. Οι εκδηλώσεις θαυμασμού για την ανεπανάληπτη καλλιτεχνική και ανθρώπινη υπόστασή του, από το πως αντιδρούσε στον θαυμασμό του κοινού μέχρι το πως σχολίαζε τις αντιδράσεις των θαυμαστών του θα μείνουν στην ιστορία…

Ο Βασίλης Καρράς έγραψε ιστορία ακόμη και με τον χαιρετισμό που απηύθυνε κατά την έναρξη του προγράμματός του αμέσως μόλις έβγαινε στην πίστα!

Ανάμεσα στις χιλιάδες αναρτήσεις με αποσπάσματα των τραγουδιών του …

Ο θρήνος στα sociasl media άλλαξε τη νύχτα της Παραμονής Χριστουγέννων 2023

Διαφήμιση