Αρχική Ειδήσεις ΕΥΔΑΠ: Φτάνει επιτέλους το νερό στην Κινέττα

ΕΥΔΑΠ: Φτάνει επιτέλους το νερό στην Κινέττα

0
νερό διακοπές
Διαφήμιση

Στην Κινέττα και στις γύρω περιοχές που επί χρόνια ζητούσαν καθαρό νερό φτάνει η ΕΥΔΑΠ, με την ένταξη των Μεγάρων στο δίκτυο της επιχείρησης. 

Πλέον το δίκτυο της ΕΥΔΑΠ επεκτείνεται στα Μέγαρα και οι κάτοικοι της περιοχής θα απολαμβάνουν τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας που προσφέρει η μεγαλύτερη εταιρεία ύδρευσης και αποχέτευσης της χώρας.

Ήδη ολοκληρώθηκε η παραλαβή των δημοτικών δικτύων ύδρευσης, αποχέτευσης και του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων του Δήμου Μεγαρέων, με την υπογραφή του πρωτοκόλλου παράδοσης-παραλαβής.

ΕΥΔΑΠ
 (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)

Το σύνολο των δικτύων ύδρευσης,  με μήκος 270 χλμ αγωγών και 13.500 παροχές, αφορά στις περιοχές Κινέττα, Βλυχάδα (Άγιος Παντελεήμονας), Νέα Ζωή, Κανδήλι, Κουμίνδρι, Λάκκα, Αγία Τριάδα, Ήρεμο Κύμα και Πάχη, με τις συναφείς εγκαταστάσεις τους.

Αντίστοιχα, το δίκτυο αποχέτευσης της πόλης των Μεγάρων και της περιοχής Νέας Περάμου έχει συνολικό μήκος 96 χλμ αγωγών, στο οποίο περιλαμβάνονται περίπου 6.600 κατασκευασμένες εξωτερικές διακλαδώσεις ακινήτων.

Η ανάληψη του δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης του Δήμου Μεγαρέων, επιβεβαιώνει την έμφαση της ΕΥ∆ΑΠ στη διαχείριση και συνεχή αναβάθμιση του εκτεταμένου δικτύου της ακολουθώντας τις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης και, κυρίως, στην αδιάλειπτη παροχή υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης.

Διαφήμιση