Αρχική Special Topics Το βίντεο που έγινε viral-Άνδρας πλακώνεται με καγκουρό για να σώσει το...

Το βίντεο που έγινε viral-Άνδρας πλακώνεται με καγκουρό για να σώσει το σκύλο του

0
kagkoyro
Διαφήμιση

Το γύρο του διαδικτύου και του κόσμου κάνει το βίντεο-που πλέον έχει γίνει viral- με τον άντρα που προσπαθεί να σώσει το σκύλο του από ένα ετοιμοπόλεμο καγκουρό. Ο άνδρας δε διστάζει να επιστρατεύσει πολεμικές τέχνες και να πιαστεί στα χέρια με το καγκουρό, το οποίο δείχνει να έχει εκπληκτική επιδεξιότητα στο μποξ!

Το πολυσυζητημένο βίντεο με το καγκουρό κυκλοφόρησε αρχικά στο TikTok και στη συνέχεια αναπαράχθηκε και στο «Χ», το οποίο δείχνει τη στιγμή που άνδρας μπήκε σε ένα ποτάμι για να σώσει τον σκύλο του από τα χέρια ενός άγριου καγκουρό που ήταν έτοιμο να τον πνίξει.

Στο βίντεο, με λεζάντα «οι πολεμικές τέχνες είναι για όλους, ακόμη και για τα καγκουρό», ο σκύλος φαίνεται να βρίσκεται στο νερό και από πάνω του να στέκεται το καγκουρό

Ο άντρας για να σώσει τον σκύλο του μπήκε μέσα στο ποτάμι και ξεκινάει να βρίζει το καγκουρό πριν ξεκινήσει η… μάχη με το άγριο ζώο: «Θα σου σπάσω το κεφάλι γα…ο. Άσε το σκύλο μου να φύγει» ακούγεται να λέει.

https://youtu.be/7eD4y3EOro4

Λίγο αργότερα, το βίντεο καταγράφει το καγκουρό να επιτίθεται στον άνδρα, πριν το πλάνο χαθεί γιατί έχει ξεκινήσει η… μονομαχία με το άγριο ζώο.

Μετά το τέλος της «μάχης» το πλάνο δείχνει το καγκουρό να στέκεται όρθιο στο ποτάμι απέναντι από τον άνδρα, με τον σκύλο πλέον ελεύθερο.

Διαφήμιση