Αρχική Ειδήσεις Πρόσβαση στην πλατφόρμα της Viaplay αποκτούν οι συνδρομητές του Vodafone TV

Πρόσβαση στην πλατφόρμα της Viaplay αποκτούν οι συνδρομητές του Vodafone TV

Οι πελάτες Vodafone TV έχουν πρόσβαση σε περισσότερους από 150 επιπλέον τίτλους χωρίς καμία εξτρά χρέωση, χάρη σε μια νέα αποκλειστική συμφωνία με τη Viaplay.

0
Vodafone logo white
Διαφήμιση

To Vodafone TV επεκτείνει τις συνεργασίες με τις μεγαλύτερες πλατφόρμες περιεχομένου καλωσορίζοντας το Viaplay Select. Το Viaplay Select είναι μια υπηρεσία από τη Viaplay, τη μεγαλύτερη και πιο αναγνωρισμένη τηλεοπτική πλατφόρμα της Σκανδιναβίας. Η βιβλιοθήκη του με πάνω από 150 πρωτότυπα προγράμματα, από κωμωδίες και δράματα, μέχρι θρίλερ και ντοκιμαντέρ, είναι πλέον διαθέσιμη αποκλειστικά για τους συνδρομητές του Vodafone TV, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να έχουν ακόμη περισσότερες επιλογές θέασης.

vodafobe2

Με βραβευμένες παραγωγές, ιστορίες που συγκλονίζουν και τίτλους που ξεχώρισαν στα πλέον δυνατά και αναγνωρίσιμα φεστιβαλικά προγράμματα του κόσμου, το Viaplay  κατάφερε μέσα σε 5 χρόνια  να γίνει από τους πιο δυνατούς παίκτες στον χώρο των streaming υπηρεσιών, προσφέροντας περιεχόμενο σε τηλεοπτικά δίκτυα και θεατές σε ολόκληρο τον κόσμο. Το Viaplay έχει βραβευτεί και αναγνωριστεί για το πρωτότυπο περιεχόμενο και τις παραγωγές του που έγιναν δημοφιλείς μεταξύ κοινού και κριτικών.

Οι συνδρομητές/τριες του Vodafone TV μπορούν ήδη να παρακολουθήσουν μοναδικό περιεχόμενο από το Disney+ και το HBO που φιλοξενείται αποκλειστικά στην υπηρεσία, ενώ από σήμερα, μπορούν επίσης να απολαύσουν βραβευμένο τηλεοπτικό περιεχόμενο από το Viaplay Select με εκπομπές γεμάτες εκπλήξεις, όπως η βραβευμένη τηλεοπτική σειρά “The Architect”, το ανατριχιαστικό ντοκιμαντέρ “To Solve a Murder”, την υποψήφια για την καλύτερη ευρωπαϊκή σειρά στο Φεστιβάλ La Rochelle “Below”, και πολλές άλλες σειρές που συνθέτουν μια πλούσια βιβλιοθήκη αποκλειστικά διαθέσιμη στο Vodafone TV.

vodafone3

Η Vanda Rapti, EVP & Chief Commercial Officer of North America and Viaplay Select, δήλωσε σχετικά: «Το Vodafone TV  είναι η πλουσιότερη πλατφόρμα ψυχαγωγικού περιεχομένου στην Ελλάδα. Με αυτή τη συμφωνία αποδεικνύεται και η ευρεία απήχηση του Viaplay Select και του περιεχομένου που προσφέρει. Από συναρπαστικά ντοκιμαντέρ μέχρι βραβευμένες σειρές και τα περίφημα Nordic Noirs, ο κατάλογός μας έχει κάτι για όλους. Συνεχίζουμε να προσθέτουμε νέους συνεργάτες για την υπηρεσία που λανσάρουμε».

Η Κάτια Σταθάκη, CBU Director της Vodafone Greece, υπογραμμίζει: «Συνεχίζουμε τη στρατηγική μας να συγκεντρώνουμε όλο το ψυχαγωγικό περιεχόμενο που ενδιαφέρει τις ελληνικές οικογένειες κάτω από μία στέγη. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το Vodafone TV, μετά από τις προσθήκες των Disney+ και Warner Bros Studios, καλωσορίζει και την Viaplay στην Ελλάδα και γίνεται έτσι το αποκλειστικό σπίτι μιας από τις μεγαλύτερες και πλέον αναγνωρίσιμες streaming πλατφόρμες της Ευρώπης»

Οι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Vodafone TV με μόλις 9,90€ το μήνα: Προσφορές Σταθερής & Vodafone TV | Vodafone.gr

vodafone1

 

Διαφήμιση