Αρχική Ειδήσεις OTA AWARDS:Καλύτερος Δήμαρχος της Ελλάδας ο Δ.Χάλκης Ευάγγελος Φραγκάκης

OTA AWARDS:Καλύτερος Δήμαρχος της Ελλάδας ο Δ.Χάλκης Ευάγγελος Φραγκάκης

Ως ο καλύτερος Δήμαρχος της Ελλάδας για την τετραετία 2019 – 2023 αναδείχθηκε στα βραβεία της τοπικής αυτοδιοίκησης OTA AWARDS ο Δήμαρχος Χάλκης, Ευάγγελος Φραγκάκης.

0
OTΑ AWARDS
Το βραβείο
Διαφήμιση

Ανάμεσα σε 332 Δήμους που διαιρείται η χώρα μας, ο Δήμαρχος Χάλκης κ. Ευάγγελος Φραγκάκης κατέκτησε την πρώτη θέση και αναδείχθηκε ως ο καλύτερος Δήμαρχος της Ελλάδας για την τετραετία 2019 – 2023 από τα OTA AWARDS.

Η βράβευση έγινε μέσα από μια ανεξάρτητη κριτική επιτροπή αποτελούμενη από 100 μέλη που εκπροσωπούσαν εξίσου τον Ακαδημαϊκό, τον Πολιτικό αλλά και τον Επιχειρηματικό κόσμο της Ελλάδας με πολύχρονη εμπειρία αλλά και βαθιά γνώση του αντικειμένου των υποψηφιοτήτων που κλήθηκαν να αξιολογήσουν.

Προέδρος της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων ήταν η κ.Ρογκάκου Αλεξάνδρα, Αναπληρώτρια Διοικήτρια της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας.

φραγκακης
Ο Δήμαρχος Χάλκης στην απονομή της βράβευσης

Η τελετή βράβευσης διεξήχθη στο Ζάππειο Μέγαρο, παρουσία Υπουργών, Υφυπουργών, Γενικών και Ειδικών Γραμματέων της Ελληνικής Κυβέρνησης όπως και εκπροσώπων από όλα τα κόμματα.

Ο Δήμαρχος Χάλκης στον λόγο του κατά την βράβευση τόνισε : «Το νησί της Χάλκης έχει μια βροντερή παρουσία και αποδεικνύει καθημερινά ότι η τοπική αυτοδιοίκηση είναι ο θεσμός που ενώνει τη διοίκηση με την πολιτική και το κράτος με την κοινωνία. Αποτελεί παράδειγμα για ολόκληρη την χώρα μας και φανερώνει ότι η ακρίτες νησιώτες έχουν ψυχή και σθένος. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου για την σκληρή καθημερινή δουλειά τους, την οικογένειά  μου που στηρίζει τα βήματα μου  και την κοινωνία της Χάλκης που στέκει γενναία τα καλοκαίρια και τους σκληρούς χειμώνες και υψώνει την ελληνική σημαία στην άκρη της πατρίδας μας ».

φραγκακης μητσοτακης
Από την συνάντηση του Δημάρχου Χάλκης με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, που πραγματοποιήθηκε στις 25 /9/23 στο Μέγαρο Μαξίμου.

Επιπλέον ο Δήμος Χάλκης βραβεύτηκε με τα παρακάτω βραβεία:

  • 1ο βραβείο στην κατηγορία «κοινωνική αλληλεγγύη & συνοχή» για την ενεργειακή κοινότητα Χάλκης «Κάλχιον»,
  • 1ο βραβείο στην κατηγορία «Ενέργεια» για το Πράσινο Νησί της Χάλκης,
  • -1ο βραβείο στην κατηγορία «Βιώσιμη κινητικότητα – Μεταφορές» για την δράση «Electric one».
  • 2ο βραβείο στην κατηγορία «Περιβάλλον – Κλιματική αλλαγή» για την Χάλκη.
  • -1o Gr- Eco Island, 2ο βραβείο στην κατηγορία «Ενέργεια» για την Ενεργειακή Κοινότητα «Κάλχιον».

 

Διαφήμιση