Αρχική Special Topics Ν.Κορέα: Γεννήθηκαν δίδυμα πάντα σε ζωολογικό κήπο-Βίντεο

Ν.Κορέα: Γεννήθηκαν δίδυμα πάντα σε ζωολογικό κήπο-Βίντεο

0
παντα ζωο
Διαφήμιση

Δύο αξιαγάπητα δίδυμα πάντα, γιγαντιαίων διαστάσεων έχει εδώ και λίγες ημέρες κοντά του ένας ζωολογικός κήπος στη Ν.Κορέα.

Τα σπάνια αυτά ζωάκια, γεννήθηκαν στον ζωολογικό κήπο της Ν.Κορέας, προσφέροντας χαρά και έκπληξη στους εργαζόμενους του, αφού η γέννα σε δίδυμα πάντα δεν είναι ένα συχνό φαινόμενο.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ζωολογικού κήπου της Νότιας Κορέας, πρόκειται για τα πρώτα δίδυμα γιγάντια πάντα που γεννήθηκαν στη χώρα.

Σύμφωνα με το Reuters, τα δίδυμα, και τα δύο θηλυκά, γεννήθηκαν στο θεματικό πάρκο Everland κοντά στην πρωτεύουσα Σεούλ την Παρασκευή 7 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο ζωολογικός κήπος. Βιντεοσκοπημένο υλικό που παρείχε ο ζωολογικός κήπος έδειχνε τη μητέρα πάντα να γεννάει φέρνοντας στον κόσμο τα δίδυμα, το πρώτο βάρους 180 γραμμαρίων και το δεύτερο, που έφτασε σχεδόν δύο ώρες αργότερα, 140 γραμμαρίων.

παντα διδυμα

Η γέννηση των διδύμων έρχεται σχεδόν τρία χρόνια μετά τη γέννηση του Fu Bao, του πρώτου πάντα που γεννήθηκε στη Νότια Κορέα, από τους ίδιους γονείς Ai Bao και Le Bao.

Η Κίνα στέλνει τους ασπρόμαυρους πρεσβευτές της στο εξωτερικό σε ένδειξη καλής θέλησης από τη δεκαετία του 1950, στο πλαίσιο της λεγόμενης «διπλωματίας των πάντα».

 

 

Διαφήμιση