Αρχική Ανακύκλωση Κορπή: Aνακύκλωση μπουκαλιών σε «παιχνίδι»-MADVMA 2023

Κορπή: Aνακύκλωση μπουκαλιών σε «παιχνίδι»-MADVMA 2023

Mέσα από ένα διαδραστικό παιχνίδι ανακύκλωσης πλαστικών μπουκαλιών, το Φυσικό Μεταλλικό ΝερόΚορπή®,έδωσε μία διαφορετική νότα στη φετινή διοργάνωση της  μεγαλύτερης γιορτής  μουσικής,  MADVMAs 2023, που πραγματοποιήθηκε στις 18 & 19 Ιουνίου, στο γήπεδο Tae Kwo Do.

0
 photo1 0
Διαφήμιση

Επιμέλεια : ecozen.gr 

Πιστό στο όραμά του για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιωσιμότητα και με αφορμή την καινοτόμα & ανακυκλώσιμη συσκευασία του, με 50% ανακυκλωμένο πλαστικό rPET στο μπουκάλι και 50% rPE στο φιλμ της, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή®, πραγματοποιεί το «Μπες στον Κύκλο» Roadshow για 3η συνεχόμενη χρονιά.

 photo3 0

Η ομάδα του Κορπή® καλωσόρισετους επισκέπτες στο Food Court των MADVMA 2023 από δροσίζοντάς τους δωρεάν με Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή®σε συσκευασία από 50% ανακυκλωμένο πλαστικό και μη αποσπώμενο καπάκι, προσκαλώντας τους να «βάλουν καλάθι για την προστασία του πλανήτη και να κερδίσουν δώρα»!

 photo2 0

Ένα πρωτότυπο mini-γήπεδο μπάσκετ στήθηκε στο χώρο, με τους συμμετέχοντες να επιχειρούν, μιμούμενοι τους καλαθοσφαιριστές, να βάλουν καλάθια χρησιμοποιώντας πλαστικά μπουκάλια αντί για μπάλες μπάσκετ. Έτσι ενημερώθηκαν με διασκεδαστικό τρόπο για τους κανόνες της ανακύκλωσης σε τρία απλά βήματα 1. Συμπίεσε, 2. Κούμπωσε, 3. Ανακύκλωσε και το Κορπή® τους επιβράβευσε με δώρα και αμέτρητες στιγμές χαράς και γέλιου, συγκεντρώνοντας πάνω από 2000 πλαστικά μπουκάλια.

 photo7 0

Μέσα από μια διασκεδαστική δράση, που συγχρόνως συμβάλει στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς για τη μείωση των απορριμμάτων πλαστικού, το φυσικό μεταλλικό νερό Κορπή®, έδωσε ξεχωριστή χροιάστη φετινή μουσική διοργάνωση, που σηματοδότησε την έναρξη του καλοκαιριού. Το παρόν έδωσε ο personal trainer Ηλίας Γκότσης, ο οποίος παρέα με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή® ανακύκλωσε τα πλαστικά τoυ μπουκάλια παίζοντας μπάσκετ.

 photo5 0

Και φέτος, η ομάδα τουZERO HERO The Initiativeκαι η διεθνής AMKE Keep Sea Blue είχε συμμετοχή στην ενέργεια συλλέγοντας το πλαστικό από το «Μπες στον Κύκλο» Roadshow. Στη συνέχεια, θα καταγράψει το σύνολο του πλαστικού και μέσω της τεχνολογίας Blockchain, θα παρακολουθεί τα συλλεγόμενα απορρίμματα από τα πλαστικά μπουκάλια, μέχρι αυτά να πάρουν δεύτερη ζωή.

Ανακαλύψτε περισσότερα για το φυσικό μεταλλικό νερό Κορπή®στο επίσημο site: https://www.korpi.gr

 photo4 0

Διαφήμιση