Αρχική Special Topics Stanford University: Οι εξωγήινοι ζουν αναμεσά μας

Stanford University: Οι εξωγήινοι ζουν αναμεσά μας

0
ατια
Διαφήμιση

Σίγουρος «100%» πως οι εξωγήινοι όχι μόνο έχουν επισκεφθεί τη Γη, αλλά «βρίσκονται στον πλανήτη εδώ και πολύ καιρό» εμφανίστηκε  ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ, Δρ Γκάρι Νόλαν, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι “μας μελετούν σαν φυλή κανιβάλων του Αμαζονίου»! 

Ο συγκεκριμένος είναι καθηγητής στην ιατρική σχολή του Στάνφορντ και κατά τη διάρκεια της διάσκεψης Salt iConnections στο Μανχάταν με τίτλο «Το Πεντάγωνο, η εξωγήινη νοημοσύνη και η συντριβή UFO» προχώρησε σε συνταρακτικές αποκαλύψεις, αναφερόμενος σε συνεντεύξεις που είχε με πιλότους της αμερικανικής Αεροπορίας που είχαν «συναντήσεις» με UFO (ΑΤΙΑ στα ελληνικά, που σημαίνει Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα).

«Νομίζω ότι μπορείτε να πάτε ένα βήμα παραπέρα, δεν έχουν επισκεφτεί [τη Γη] απλώς, είναι εδώ πολύ καιρό και είναι ακόμα εδώ», τόνισε. Μάλιστα, αναφέρθηκε στο “Wow signal”, το οποίο αναφέρεται σε μια έκρηξη ραδιοκυμάτων που καταγράφηκε από το διάστημα το 1977.

Το σήμα ήταν 30 φορές ισχυρότερο από την τυπική ακτινοβολία υποβάθρου και ώθησε ορισμένους αστρονόμους να πιστέψουν ότι μπορεί να προήλθε από εξωγήινους που αναζητούσαν άλλα σημάδια ζωής. Έκτοτε, οι επιστήμονες είπαν ότι ο ήχος μπορεί να προέρχεται από ένα ζευγάρι κομητών.

«Το “Wow signal” το βλέπουν οι άνθρωποι σχεδόν σε καθημερινή βάση, πρόκειται για επικοινωνία που υπάρχει ήδη εδώ», είπε ο Νόλαν. Ο συντονιστής του συνεδρίου σημείωσε ότι θα ήταν «δύσκολο να πιστέψει» κάποιος κάτι τέτοιο και του ζήτησε να δώσει μια πιθανότητα ότι αυτό μπορεί να συμβαίνει.

«Εκατό τοις εκατό», είπε ο Νόλαν. «Και αυτή δεν είναι μόνο η γνώμη μου. Ο Νόμος περί Εξουσιοδότησης Εθνικής Άμυνας που ψηφίστηκε πέρυσι, υπογράφηκε από τον [Πρόεδρο] Μπάιντεν τον Δεκέμβριο. Τριάντα σελίδες από αυτό είναι η ίδρυση ενός γραφείου εναέριων φαινομένων αγνώστων στοιχείων», συμπλήρωσε.

ατι

ΗΠΑ: Ειδικό γραφείο στο υπουργείου Άμυνας για ΑΤΙΑ

Σύμφωνα με τον Νόλαν, το ειδικό γραφείο του υπουργείου Άμυνας (AARO) έχει προσωπικό περίπου 25 ατόμων που έχουν επιφορτιστεί με το «να συλλέγουν τις πληροφορίες σε όλο το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, τα γραφεία πληροφοριών και να τα συλλέγουν σε ενιαία μορφή για πρώτη φορά, και η παροχή αυτού στη συνέχεια στο Κογκρέσο».

Έχει επίσης δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα πληροφοριοδοτών που επιτρέπει στους ανθρώπους να επικοινωνούν με το Κογκρέσο και να δίνουν πληροφορίες. «Το πιο πρόσφατο περιστατικό συνέβη μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο», είπε ο καθηγητής. Ο Νόλαν μελέτησε τους εγκεφάλους πιλότων που είπαν ότι είδαν ένα UFΟ.

Είπε ότι έχει εξετάσει περίπου 100 ασθενείς που είναι συνήθως άνθρωποι που έχουν εργαστεί στην αεροδιαστημική βιομηχανία ή είναι κυβερνητικό στρατιωτικό προσωπικό.

Όταν τον ρώτησαν γιατί οι εξωγήινοι δεν αποκαλύπτονται στον κόσμο απάντησε ως εξής: «Σκέψου το έτσι: Αν ήθελες να μελετήσεις μια φυλή κανιβάλων στη μέση του Αμαζονίου, θα πήγαινες μόνος σου στη φυλή;» Αν έχεις προηγμένη νοημοσύνη, δεν θα διακινδυνεύσεις τη ζωή και τα άκρα σου ερχόμενος εδώ…

Νομίζω ότι τα UFO που έχουμε δει και συλλάβει είναι κάποιο είδος drones ή αντικείμενα με προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη».

Πρόσφατα το Politico με εκτενές άρθρο του αναφέρθηκε στα αντικείμενα που επέπλευσαν πάνω από τις ΗΠΑ και καταρρίφθηκαν.

«Έχουμε ένα πραγματικό πρόβλημα UFO. Και δεν είναι τα μπαλόνια», αναφέρει πρόκειται για ένα πολύ πιο σοβαρό ζήτημα με αεροσκάφη προηγμένης τεχνολογίας «που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε».

Το αμερικανικό Ναυτικό αναγνώρισε επίσημα 11 παρ’ ολίγον ατυχήματα με μη αναγνωρισμένα εναέρια αντικείμενα που απαιτούσαν δράση αποφυγής και ενεργοποίησαν υποχρεωτικές πολιτικές ασφαλείας μεταξύ 2004 και 2021.

Διαφήμιση