Αρχική Ειδήσεις Πτολεμαΐδα: Άσπρισε από το έντονο χαλάζι

Πτολεμαΐδα: Άσπρισε από το έντονο χαλάζι

Ισχυρή καταιγίδα με έντονο χαλάζι που άσπρισε όλη την περιοχή έπληξαν το μεσημέρι το Σαββάτου την Πτολεμαΐδα και την ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας.

 

0
ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΧΑΛΆΖΙ 2
Διαφήμιση

Σφοδρότατη καταιγίδα με μεγάλο όγκο νερού, έπληξαν  την Πτολεμαΐδα και την Εορδαία το μεσημέρι του Σαββάτου (27/5), ενώ συνοδεύθηκε από δυνατό χαλάζι που άσπρισε τα πάντα.

ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΧΑΛΑΖΙ!

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του e-ptolemeos.gr, μέσα σε ένα μισάωρο έπεσαν 30 με 35 χιλιοστά νερού, ως αποτέλεσμα σε σημεία της πόλης να πλημμυρίσουν και να ξεχειλίσουν φρεάτια. Στην περιοχή σήμανε συναγερμός και οι τοπικές αρχές τέθηκαν σε εγρήγορση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από την ξαφνική συσσώρευση μεγάλου όγκου νερού. Σοβαρές είναι οι ζημιές που προκλήθηκαν και στην Ανθοκομική έκθεση που είχε διοργανωθεί στην περιοχή.

Επί ποδός είναι ο δήμος Εορδαίας με το προσωπικό, τους αντιδημάρχους και τον υπεύθυνο πολιτικής προστασίας, με τα αποφρακτικά μηχανήματα. Η κατάσταση φαίνεται πως ομαλοποιείται ενώ επί ποδός είναι φυσικά και η Πυροσβεστική Υπηρεσία που είναι έξω με δύο κλιμάκια και αντλίες, ενώ έχει δεχθεί ήδη κλήσεις για επέμβαση σε τουλάχιστον 5 περιστατικά.

Διαφήμιση