Αρχική Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας Α.Π.Ε «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ LAB»: «Ενεργειακή μετάβαση. Θέλουμε τελικά τις ΑΠΕ; Είναι η μόνη...

«ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ LAB»: «Ενεργειακή μετάβαση. Θέλουμε τελικά τις ΑΠΕ; Είναι η μόνη λύση;»

0
γριμα
Διαφήμιση

Αυτό είναι το θέμα της ομιλίας στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Μαΐου 2023 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα του Ιδρύματος Παναγιώτη και Έφης Μιχελή, με ομιλητή τον Κωστή Γριμάνη, υπεύθυνο για θέματα κλίματος και ενέργειας της Greenpeace Greece.

Πρόκειται για την τέταρτη ομιλία του νέου κύκλου δράσεων «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ LAB» της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης με θέμα «Ενεργειακή μετάβαση. Θέλουμε τελικά τις ΑΠΕ; Είναι η μόνη λύση;».

Σύμφωνα με την οργάνωση , η παραγωγή ενέργειας είναι η μεγαλύτερη πηγή εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου και βασικός παράγοντας της κλιματικής αλλαγής. Η μετάβαση στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι σχεδόν μονόδρομος, όμως συχνά επιχειρείται χωρίς να συνυπολογίζονται οι επιπτώσεις στη βιοποικιλότητα ή σε άλλες δραστηριότητες, όπως ο τουρισμός.

Σημειώνεται ότι μετά την ομιλία θα ακολουθήσει σχολιασμός από την Διευθύντρια της Ελληνικής ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕταιρείαςΚωνσταντίνα Ντεμίρη.

Διαφήμιση