Αρχική Ειδήσεις Airbnb: Νο1 προορισμός η Ελλάδα διεθνώς το φετινό καλοκαίρι

Airbnb: Νο1 προορισμός η Ελλάδα διεθνώς το φετινό καλοκαίρι

0
Mykonos Montage L
Διαφήμιση

Στις αναζητήσεις της Airbnb κυριαρχεί φέτος το καλοκαίρι η Ελλάδα, με την κοσμοπολίτικη Μύκονο να βρίσκεται στην κορυφή του ενδιαφέροντος από τους επίδοξους ταξιδιώτες σε διεθνές επίπεδο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Airbnb, το νησί της Μυκόνου βρίσκεται στο Νο1 της λίστας των αναζητήσεων για διακοπές το καλοκαίρι του 2023, ενώ όπως αναφέρει, το διάσημο νησί, είναι περισσότερο γνωστό για τις εκπληκτικές παραλίες του και τα ολονύχτια πάρτι. Η εταιρία ενημερώνει τους ταξιδιώτες που επιθυμούν να επισκεφθούν το νησί το καλοκαίρι ότι η ηρεμία και η γαλήνη είναι δύο στοιχεία σπάνια, αλλά μια υπέροχη στιγμή μπορεί να αναδειχθεί οπουδήποτε.

Για τους ταξιδιώτες που θέλουν μια στιγμή ζεν, η Airbnb προτείνει το Aloe Garden beach studio, το οποίο διαθέτει θέα στη θάλασσα και άμεση πρόσβαση στην παραλία. Αλλά, και το μποέμικο Caper studio, που βρίσκεται στην “καρδιά” της Χώρας για όσους επιθυμούν να είναι πιο κοντά στη δράση.

τουρισμός - γλωσσικού

Οι άλλοι προορισμοί

Οι επόμενοι προορισμοί που οι ταξιδιώτες επιθυμούν να επισκεφθούν αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με τις αναζητήσεις στην Airbnb είναι οι καταρράκτες του Νιαγάρα, στον Καναδά, στη δεύτερη θέση, ακολουθούμενοι από το Ιντερλάκεν της Ελβετίας, στην τρίτη, το Αμάλφι της Ιταλίας στην τέταρτη και τη Φλωρεντία της Ιταλίας στην πέμπτη θέση.

Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν η Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, στην έκτη θέση, το Σορέντο της Ιταλίας, στην έβδομη, το Τορόντο του Καναδά, στην όγδοη, το Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας και το Μπανφ του Καναδά, στην ένατη και δέκατη θέση, αντίστοιχα.

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, και η Airbnb αποκάλυψε τις κορυφαίες, καλοκαιρινές, ταξιδιωτικές τάσεις, τόσο για τα εγχώρια, όσο και για τα διεθνή ταξίδια.

Η κορυφαία εταιρία στον κλάδο των βραχυχρόνιων μισθώσεων δήλωσε ότι αναμένει περισσότερους από 300 εκατομμύρια επισκέπτες, οι οποίοι θα μείνουν σε δωμάτια και σπίτια σε όλο τον κόσμο φέτος, με κρατήσεις που έχουν ήδη γίνει σε περισσότερες από 72.000 πόλεις και κωμοπόλεις μόνο για αυτό το καλοκαίρι.

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΥΠΕΝ:  Αδειοδότηση «MΟm», «AΡΧΕΛΩΝ» και «ΑNIMA»ως Κέντρα Περίθαλψης Ειδών Άγριας Πανίδας
Επόμενο άρθρο“Καμπανάκι” ΕΟΦ για επικίνδυνα συμπληρώματα διατροφής μέσω διαδικτύου