Αρχική Ειδήσεις Νέο “χειρόφρενο” σε λεωφορεία και τρόλεϊ

Νέο “χειρόφρενο” σε λεωφορεία και τρόλεϊ

Οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ διεκδικούν  ασφαλείς και ποιοτικές δημόσιες μαζικές μεταφορές.

0
ΛΕΩΦΟΡΕΊΑ ΟΣΥ
Διαφήμιση

Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ την Τρίτη μέχρι τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ μέχρι τα μεσάνυχτα. Σύμφωνα με τη νέα στάση εργασίας που προκήρυξε το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινηθούν από τις 9:00 έως τις 21:00μμ. Ωστόσο το επιβατικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι τα οχήματα θα κυκλοφορήσουν ξανά λίγο μετά τις 9 το πρωί και θα αποσυρθούν νωρίτερα από τις 9 το βράδυ.

ΤΡΟΛΕΙ

Κανονικά θα κινηθούν τα δρομολόγια στις γραμμές που έχουν αναλάβει τα ΚΤΕΛ, εντός Αττικής

Η νέα κινητοποίηση αποφασίστηκε από τους εργαζόμενους, σχετικά με τις πάγιες απαιτήσεις τους που είναι:

– η ανανέωση στόλου,

– η προμήθεια ανταλλακτικών,

– οι προσλήψεις προσωπικού.

Επιπλέον οι εργαζόμενοι σε ΟΑΣΑ και ΟΣΥ απαιτούν «να τηρηθούν οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης και να σταματήσει επιτέλους ο εμπαιγμός, έναντι του επιβατικού κοινού και των εργαζομένων, προκειμένου να τους διασφαλίσουμε ασφαλείς και ποιοτικές δημόσιες μαζικές μεταφορές».

Εργαζόμενοι ΟΣΥ: κινητοποιήσεις για ασφαλείς δημόσιες μεταφορές

Το Σωματείο Τεχνικών και Εργαζομένων ΟΑΣΑ – ΟΣΥ αφού πραγματοποίησε και συγκέντρωση διαμαρτυρίας το μεσημέρι της Δευτέρας (3/4) στα κεντρικά γραφεία της ΟΣΥ, όπου συμμετείχε και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών που θρηνήσαμε αθώα θύματα, είναι επιβεβλημένο έστω και τώρα να διασφαλίσουμε στο επιβατικό κοινό και στους συναδέλφους μας ασφαλείς δημόσιες μαζικές μεταφορές μέσω ανανέωσης του στόλου μας και υλοποίηση της ΕΣΣΕ» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των εργαζομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται από την εφαρμογή της τηλεματικής καθώς και από το πληροφοριακό κέντρο 11185.

 

 

 

 

 

Διαφήμιση