Αρχική Έξυπνα & Οικονομικά WHAT’SUP: Ανανέωση με μόλις 8 ευρώ-Συνδυαστικά πακέτα ομιλίας και data

WHAT’SUP: Ανανέωση με μόλις 8 ευρώ-Συνδυαστικά πακέτα ομιλίας και data

0
WHATS UP 8 euro
Διαφήμιση

Μόλις με 8€ μπορούν πλέον να ανανεώνουν το υπόλοιπο στο καρτοκινητό τους οι χρήστες του WHATS UP, ενώ παράλληλα με την χαμηλή  ανανέωση υπολοίπου, μπορούν όσοι επιθυμούν βασική χρήση να ενεργοποιούν το νέο συνδυαστικό πακέτο BASIC CALLS που περιλαμβάνει 400’ & 40 SMS προς όλους και 400 ΜΒ.

Εναλλακτικά, όσοι επιθυμούν επιπλέον data μπορούν να ενεργοποιούν τα GIGA πακέτα με απεριόριστα data για μια ημέρα, ένα σαββατοκύριακο ή 4 σαββατοκύριακα στη σειρά, μια βδομάδα ή ακόμη και τα βράδια, μόνο από 2€.

Περισσότερα λεπτά ομιλίας 

Επιπλέον, ενισχύεται το δημοφιλές πακέτο CALLS TO ALL, με ακόμη περισσότερα λεπτά ομιλίας προς όλους παρέχοντας πλέον 800 λεπτά & 300 SMS προς όλους, και συνολικά 2,5GB (με online ανανέωση 12€ και χρήση Reload it token 2GB) με την τιμή να παραμένει στα 10,90€.

Αλλά και με κάθε ενεργοποίηση στο πακέτο UNLIMITED CALLS,μέχρι τις 30 Μαρτίου, οι χρήστες του WHAT’SUP παίρνουν επιπλέον δώρο 10GB data για 1 μήνα.

Με τα 3 αυτά πακέτα, καλύπτονται πλέον οι ανάγκες όλων των χρηστών WHAT’S UP, όσο διαφορετικοί κι αν είναι. Μπορούν να επιλέξουν το πακέτο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους, για Internet, ομιλία και SMS, και να απολαμβάνουν extra data κάθε στιγμή.

Με σύμμαχο την κορυφαία εμπειρία mobile Internet που προσφέρει η COSMOTE, οι χρήστες του WHAT’SUPαπολαμβάνουν απίστευτα γρήγορες ταχύτητες στο βραβευμένο ως το γρηγορότερο δίκτυο κινητής της χώρας, σύμφωνα με την Ookla®. Το COSMOTE 5G, το μεγαλύτερο 5G δίκτυο στη χώρα, προσφέρει πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη που ξεπερνά το 80%,ενώ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η κάλυψη έχει ήδη φθάσει στο 97% και 90% αντίστοιχα. Σε συνδυασμό με τα οικονομικά πακέτα απεριόριστων data,το WHAT’SUPπροσφέρει σε όλους τους χρήστες τουμια ολοκληρωμένη εμπειρία επικοινωνίας. Περισσότερα στο whatsup.gr.

Η ανανέωση υπολοίπου από 8€ ισχύει και για τους χρήστες της COSMOΚΑΡΤΑ, οι οποίοι επίσης απολαμβάνουν ανανεωμένα πακέτα ομιλίας καιdata, αλλά και την ταχύτατη εμπειρία mobile Internet στο δίκτυο COSMOTE.

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕνωσιακό πλαίσιο μέτρων για μηδενική ρύπανση-Σημαντικά βήματα-Τι περιλαμβάνει
Επόμενο άρθροΚατώτατος μισθός: Νέα αύξηση 9,4% – 20% από το 2019-Αναλυτικά τα ποσά