Αρχική Ελλάδα Έρχεται το “Καλάθι των νονών”-Τί περιλαμβάνει

Έρχεται το “Καλάθι των νονών”-Τί περιλαμβάνει

Από την Τετάρτη 29 Μαρτίου έρχεται το νέο “καλάθι των νονών” που θα αφορά μεγάλα και μικρά καταστήματα παιχνιδιών με συγκρατημένες τιμές για τα δώρα του Πάσχα. 

0
σουπερ μαρκετ
Διαφήμιση

Το νέο μέτρο συγκράτησης τιμών ενόψει του Πάσχα που ανακοίνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων θα περιλαμβάνει 12 κατηγορίες προϊόντων, μεταξύ των οποίων λαμπάδες, παιχνίδια και σοκολατένια αυγά. Πάντως κάθε κατάστημα μπορεί να επιλέξει να εντάξει στο καλάθι των νονών μια ή και περισσότερες κατηγορίες προϊόντων ώστε να εφαρμοστεί το μέτρο και από μικρά καταστήματα.

Το «καλάθι των νονών» θα εφαρμοστεί στα καταστήματα παιχνιδιών.Πρόκειται για ανάλογη πρωτοβουλία  με το «καλάθι του Άη Βασίλη» που ίσχυσε την περίοδο των Χριστουγέννων και αναμένεται να έρθει λίγο νωρίτερα από «πασχαλινό καλάθι» και συγκεκριμένα στις 29 Μαρτίου, ώστε να διευκολύνει τις αγορές των νονών προς τα βαφτιστήρια τους.

Υποχρεωτικά θα συμμετάσχουν  οι επιχειρήσεις παιχνιδιών με ετήσιο τζίρο άνω του 1.000.000 ευρώ αλλά και εθελοντικά όσες, με μικρότερο τζίρο, το επιθυμούν. Οι κατηγορίες παιχνιδιών που θα διαμορφωθούν από το αρμόδιο υπουργείο και από τις οποίες, η κάθε επιχείρηση, θα επιλέγει κάθε εβδομάδα τα προϊόντα που θα απαρτίζουν τους καταλόγους της, αναμένεται να είναι παρόμοιες με εκείνες των Χριστουγέννων συμπεριλαμβανομένων αυτή τη φορά  και οι λαμπάδες με παιχνίδια.
Διαφήμιση