Αρχική Προστασία - Αναπλάσεις Η Πεντέλη αποκτά αξιόμαχο εθελοντικό κλιμάκιο πολιτικής προστασίας

Η Πεντέλη αποκτά αξιόμαχο εθελοντικό κλιμάκιο πολιτικής προστασίας

Δήμητρα Κεχαγιά: Είμαστε περήφανοι για τους εθελοντές μας. Καλά εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι εθελοντές, στην υπηρεσία των συμπολιτών μας

0
εθελοντές
Διαφήμιση

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο κύκλος σεμιναρίων για την πιστοποίηση εθελοντών και εθελοντικών ομάδων που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο πολιτικής προστασίας και κλιματικής αλλαγής.

Από το εθελοντικό κλιμάκιο πολιτικής προστασίας του Δήμου Πεντέλης 38 εθελοντές εξασφάλισαν την πιστοποίηση του, γεγονός που μας προσφέρει στην εθελοντική ομάδα του Δήμου Πεντέλης την πρόσβαση σε επιπλέον πόρους και υλική υποστήριξη από το υπουργείο πολιτικής προστασίας και κλιματικής αλλαγής.

Άλλοι 20 και πλέον εθελοντές αναμένεται να πιστοποιηθούν στον επόμενο κύκλο εκπαίδευσης και πιστοποίησης που έχει προγραμματιστεί για το Μάρτιο.

υπουργείο πολιτικής προστασίας

Η Δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε:

«Δημιουργούμε ένα αξιόπιστο και αξιόμαχο εθελοντικό κλιμάκιο πολιτικής προστασίας. Είμαστε περήφανοι για αυτό. Εδώ και ένα χρόνο με την ανάλυση της ευθύνης από το Χάρη Νικολέτο και την ανάλυση της διοικητικής και επιχειρησιακής ευθύνης από εμένα, η δουλεία που γίνεται στο εθελοντικό κλιμάκιο είναι πολύ αποτελεσματική. Είμαστε περήφανοι για τους εθελοντές μας. Φροντίζουμε να είναι καλά εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι, με καλό εξοπλισμό, ώστε να είναι χρήσιμοι στους συμπολίτες μας.

Με την ευκαιρία ευχαριστώ τους εθελοντές μας για ακόμα μια φορά για την πολύ σημαντική βοήθειά τους στην αποτελεσματική από το Δήμο μας αντιμετώπιση της πρόσφατης κακοκαιρίας».

εθελοντές 2

Ο υπεύθυνος του εθελοντικού κλιμακίου πολιτικής προστασίας του Δήμου Πεντέλης Χάρης Νικολέτος δήλωσε:

«Η αναδιάρθρωση του εθελοντικού κλιμακίου που επιχειρούμε στο Δήμο με την αμέριστη στήριξη της δημοτικής αρχής και προσωπικά της Δημάρχου Δήμητρας Κεχαγιά και της διεύθυνσης πολιτικής προστασίας, φέρνει αποτελέσματα!

Το κλιμάκιο πιστοποιήθηκε,  τα μέλη του αναβαθμίζονται, είμαστε αποφασιστικά στο πλευρό της κοινωνίας του Δήμου μας για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που φέρνει η κλιματική αλλαγή.

Είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι, εκπαιδευμένοι, εξοπλισμένοι και με χαρά δεχόμαστε συνεχώς στο δυναμικό μας νέα μέλη».

Διαφήμιση