Αρχική Έξυπνα & Οικονομικά Χρυσό Βραβείο Καινοτομίας: Καφές σε ατομικά φακελάκια για τα Coffeeway

Χρυσό Βραβείο Καινοτομίας: Καφές σε ατομικά φακελάκια για τα Coffeeway

Καφές σε ατομικά φακελάκια που θα χρησιμοποιούνται όπως ακριβώς τα φακελάκια του τσαγιού, είναι το νέο πρωτότυπο και βιώσιμο ελληνικό προϊόν της CAFETEX που απέσπασε το Χρυσό Βραβείο “Food Innovation Stand Out” στα Food Experts Awards.

0
καφές
Διαφήμιση

 

Τα coffee bags,που λάνσαρε η CAFETEX τον Νοέμβριο του 2022  είναι μοναδικά στο είδος τους στην ελληνική αγορά και επιτρέπουν στο χρήστη να απολαμβάνει εύκολα, ποιοτικό καφέ, σε 3 μόλις λεπτά, χωρίς καφετιέρα, μόνο με την προσθήκη ζεστού νερού!  Το γεγονός αυτό εκτός από την ευκολία στη χρήση οδηγεί και σε εξοικονόμηση ενέργειας και περιορισμό της σπατάλης τροφίμων.

Το βραβείο για ατομικά φακελάκια “Coffeeway coffee bags’’παρέλαβε ο κ. Γιάννος Μπενόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της CAFETEX -ιδιοκτήτριας του brand Coffeeway- στον οποίο ανήκει η ιδέα του πρωτοποριακού και εύχρηστου προϊόντος.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 31ης Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών Detrop & Oenos της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη, ενώ τον διαγωνισμό οργάνωσε το cibum, το ελληνικό website των food experts.

Το προϊόν

Η προϊοντική συλλογή των Coffee way coffee bags αποτελείται από πέντε συνολικά κωδικούς: Δύο αρωματικούς (Vanilla-Hazelnut και Salted Caramel), δύο κλασικούς (Morning Blend 100% Arabica και τον δυνατό Blend Eleven), καθώς και έναν Decaf Water Processed.

Coffeeway coffeebags

Τα προϊόντα διανέμονται ήδη στις μεγαλύτερες αλυσίδες του οργανωμένου λιανεμπορίου (ΑΒ, Σκλαβενίτης, My Market) και έχουν προσελκύσει το έντονο ενδιαφέρον των καταναλωτών, αλλά και των επαγγελματιών της εστίασης Επιπλέον, στο πλαίσιο της επικοινωνίας τους στο ευρύτερο καταναλωτικό κοινό, βρίσκεται ήδη στον αέρα τηλεοπτική καμπάνια. Στόχος της CAFETEX είναι τα Coffeeway coffee bags να δημιουργήσουν νέα τάση στην κατανάλωση καφέ, με την προοπτική αυτή να αποτελέσει μία νέα, ξεχωριστή αγορά.

O κ. Γιάννος Μπενόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της CAFETEX δηλώνει με αφορμή τη βράβευση: «Αισθάνομαι υπερήφανος για αυτό το βραβείο, γιατί δικαιώνει απόλυτα τη συνεχή επιδίωξή μας να δημιουργούμε μοναδικά και καινοτόμα προϊόντα».

INFO

Η CAFETEX Α.Β.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1974 και είναι μία από τις μεγαλύτερες καθετοποιημένες βιομηχανίες επεξεργασίας καφέ στην Ελλάδα. Η CAFETEX είναι κάτοχος των εμπορικών σημάτων Coffeeway και Brazita με διανομή στο σύνολο σχεδόν του καναλιού των supermarket καθώς και ηγέτιδα παραγωγός βιομηχανία προϊόντων καφέ ιδιωτικής ετικέτας με ένα εντυπωσιακό πελατολόγιο αποτελούμενο από τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά των FMCG.. Η εταιρεία εδώ και χρόνια πρωτοπορεί καθώς δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα όπως καφέ φίλτρου με πρωτότυπους συνδυασμούς αρωμάτων και κάψουλες αρωματικού espresso.

 

Διαφήμιση