Αρχική Ειδήσεις «Έφυγε» ο δημοσιογράφος Κίμων Τρουπής

«Έφυγε» ο δημοσιογράφος Κίμων Τρουπής

Σύνταξη: ecozen.gr

0
Κίμων Τρουπής
Εικόνα: ΕΡΤ
Διαφήμιση

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, το βράδυ της Παρασκευής 13/01/2023, ο ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους τους, δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κίμων Τρουπής .

Ήταν ένας ευπατρίδης της δημοσιογραφίας με τον οποίο είχαμε  την τιμή να συνεργαστούμε και στο site www.ecozen.gr. Για περίπου δύο χρόνια δίδαξε την “τέχνη” μας στους νέους  συνεργάτες, μεταλαμπαδεύοντας τις αξίες και της αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, που πάντα τιμούσε αλλά και πάντα αξίωνε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Παρ’ ότι διαπίστωνε με θλίψη πόσα έχουν αλλάξει και …δυστυχώς επί τα χείρω.

Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και μετεκπαιδεύτηκε στην Ιταλική Κρατική Τηλεόραση RAI. Διατέλεσε διευθυντικό στέλεχος του τομέα Ενημέρωσης και Ειδήσεων της ΕΡΤ και ERT world, Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της ΕΡΤ, Project manager σε μεγάλα τηλεοπτικά γεγονότα και Σύμβουλος Επικοινωνίας σε ιδιωτικούς φορείς.

Εργάστηκε επίσης στην τηλεόραση του ANT-1 και του ΣΚΑΪ, καθώς και στα έντυπα ΕΠΙΚΑΙΡΑ, ΤΗΛΕΡΑΜΑ, ΒΡΑΔΥΝΗ, Έθνος, Αυγή κ.ά. Αλλά όπως έλεγε πάντα το δημοσιογραφικό του σπίτι ήταν η ΕΡΤ και μάλιστα από την εποχή της πάλαι ποτέ ΥΕΝΕΔ, απ όπου ξεκινησε.

Η ανάρτηση της Αντιπροέδρου ΕΔΟΕΑΠ, Αγγελικής Γυπάκη:

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με ιδιαίτερη θλίψη ανακοινώνει τον θάνατο του συναδέλφου Κίμωνος Τρουπή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, αιφνιδίως, χθες το βράδυ», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ.

Διαφήμιση