Αρχική Πολιτισμός Με μουσική και πυροτεχνήματα η αλλαγή του χρόνου στη Θεσσαλονίκη

Με μουσική και πυροτεχνήματα η αλλαγή του χρόνου στη Θεσσαλονίκη

Σύνταξη: ecozen.gr

0
[357560] ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) - Αριστοτέλους
Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στη πλατεία Αριστοτέλους. Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
Διαφήμιση

Με μουσική και με ένα εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων αναμένεται η αλλαγή του χρόνου στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, από τις 8 το βράδυ, η γιορτινή πλατεία θα γεμίσει με τις μουσικές από γνωστούς DJs της πόλης.

Περίπου στις 11:30 το βράδυ τη σκυτάλη θα πάρουν οι οικοδεσπότες της βραδιάς, η Μαρία Αμανατίδου και ο Ευθύμης Κάλφας.

Λίγα λεπτά πριν από την αλλαγή του χρόνου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας θα απευθύνει ευχές για την καινούρια χρονιά, ενώ η μουσική θα συνεχιστεί για περίπου μία ώρα μετά την αλλαγή του χρόνου.

Πυροτεχνήματα από θαλάσσης

Η είσοδος στο 2023 θα συνοδευτεί από ένα εξάλεπτο σόου πυροτεχνημάτων.

Το υπερθέαμα χρωμάτων και σχεδίων, που αναμένεται να φωτίσει τον ουρανό, αποτελεί χορηγία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ). Η ρίψη των πυροτεχνημάτων θα γίνει από θαλάσσης, από το ύψος της πλατείας Αριστοτέλους.

[357560] ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην πλατεία Αριστοτέλους. Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)

Στις 10 τα τελευταία δρομολόγια του ΟΑΣΘ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι, σύμφωνα με απόφαση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΘ, τα τελευταία δρομολόγια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, θα ξεκινήσουν στις 10 το βράδυ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με απόφαση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΘ, τα τελευταία δρομολόγια την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, θα πραγματοποιηθούν νωρίτερα από το κανονικό.

Ειδικότερα, τόσο από τις αφετηρίες, όσο και από τα τέρματα, τα τελευταία δρομολόγια θα ξεκινήσουν στις 10 το βράδυ. Εξαιρείται η νυχτερινή γραμμή Ν1 που εκτελεί το δρομολόγιο ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο Νυχτερινό, η οποία θα κυκλοφορεί κανονικά.

Ο ΟΑΣΘ εύχεται σε όλους Καλή Χρονιά, Χρόνια Πολλά με Υγεία.»

Διαφήμιση