Αρχική Ελλάδα Δρόμος με αντιολισθητικό ασφαλτοτάπητα στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Δρόμος με αντιολισθητικό ασφαλτοτάπητα στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Σύνταξη: ecozen.gr

0
λιμανακια βουλιαγμενης
Διαφήμιση

Ασφαλέστερος έγινε ο δρόμος στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης έπειτα από τις παρεμβάσεις στο πλαίσιο ανάπλασης του παραλιακού μετώπου.

Το γνωστό κομμάτι της παραλιακής απέκτησε νέα μορφή μετά από τα έργα ανάπλασης του Φαληρικού που έφτασαν μέχρι τα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης και τη Βάρκιζα. Σημαντικές παρεμβάσεις έγιναν και στις σήραγγες του Καραμανλή και τη Λεωφόρο Σουνίου.

Συγκεκριμένα, δημιουργήθηκε νέο οδικό δίκτυο με αντιολισθητικό ασφαλτοτάπητα υψηλής πρόσφυσης, αθόρυβης κύλισης και φωτισμό Led.

Ο δρόμος στα Λιμανάκια

Ο δρόμος στα Λιμανάκια έχει πλέον αντιολισθητικό ασφαλτοτάπητα υψηλής πρόσφυσης που μειώνει το θόρυβο από την κύλιση αλλά και σε πολλά άλλα, μεγάλα τμήματα της παραλιακής.

Σε βίντεο από drone που αναρτήθηκε πρόσφατα στον λογαριασμό του συμβούλου Διαχείρισης Κυκλοφορίας και Οδικής Ασφάλειας, Κίμωνα Λογοθέτη, (Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας) φαίνονται ξεκάθαρα οι βελτιώσεις που συντελούν στην αύξηση της οδικής ασφάλειας στα Λιμανάκια.

Η αναβάθμιση στα φωτισμό ήταν μια από τις τελευταίες εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο παραλιακό μέτωπο. Αποτελεί μέρος της υλοποίησης έργου που έχει προϋπολογισμό 37 εκατ. ευρώ και αφορά στην αντικατάσταση ενεργοβόρων λαμπτήρων με νέας τεχνολογίας LED, τα οποία μπορούν να εξοικονομήσουν ηλεκτρική ενέργεια έως και 70%, ενώ παράλληλα βελτιώνουν και τις συνθήκες φωτισμού.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΘάλασσα στο… κέντρο της Αθήνας από την HELMEPA
Επόμενο άρθροΜειώθηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού την προηγούμενη εβδομάδα