Αρχική Special Topics Διεκδικεί ρεκόρ Γκίνες το “ιπτάμενο πιάνο”

Διεκδικεί ρεκόρ Γκίνες το “ιπτάμενο πιάνο”

Σύνταξη: ecozen.gr

0
xydia
Διαφήμιση

Ένα ξεχωριστό μουσικό και οπτικό θέαμα που έγινε viral και διεκδικεί ρεκόρ Γκίνες είναι το “ιπτάμενο πιάνο” στο οποίο έπαιζε η πιανίστρια του μουσείου Ακρόπολης Ελένη Ξυδιά.

Το λευκό πιάνο αιωρούνταν στην κοιλάδα των Τεμπών κρεμασμένο από τεράστια κόκκινα μπαλόνια με την καλλιτέχνιδα, η οποία φορούσε ένα μακρύ, μοβ φόρεμα, κάνοντας το θέαμα ακόμα πιο εντυπωσιακό να παίζει το τραγούδι «dream of flying».

«Το βίντεο είναι αληθινό. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία» δήλωσε στις «Συνδέσεις» η πιανίστρια του μουσείου της Ακρόπολης, η οποία μιλώντας για την ιδέα του σκηνοθέτη Πασχάλη Μάντη και το project να δημιουργηθούν ανάλογα video προώθησης της φυσικής κληρονομιάς της Ελλάδας.

Διεκδικεί θέση στο ρεκόρ Γκίνες

«Παίρνουμε το πιάνο μας και πηγαίνουμε στα διάφορα μέρη της χώρας μας και δημιουργούμε αυτά τα όμορφα βίντεο» είπε η κ. Ξυδιά αποκαλύπτοντας ότι η σχετική πρωτοβουλία ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο χάρη σε ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα και το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας.

«Έχει γίνει αίτηση για να μπούμε και στο ρεκόρ Γκίνες γιατί κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει ποτέ» δήλωσε η πιανίστρια στην ΕΡΤ.

Διαφήμιση