Αρχική Τουρισμός - Ταξίδια «Τουρισμός για όλους»: Από την επόμενη εβδομάδα οι αιτήσεις για τα 150...

«Τουρισμός για όλους»: Από την επόμενη εβδομάδα οι αιτήσεις για τα 150 ευρώ

Σύνταξη: ecozen.gr

0
Τουρισμός
Διαφήμιση

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα tourism4all.gov.gr για το voucher των 150 ευρώ, του προγράμματος «Τουρισμός για όλους».

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος «Κοινωνικός Τουρισμός», σειρά παίρνουν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» μέσω της ειδικής πλατφόρμας η οποία αναμένεται να ενεργοποιηθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» απευθύνεται στο σύνολο των Ελλήνων πολιτών με τους δικαιούχους να είναι συνολικά 200.000 οι οποίοι θα πάρουν ο καθένας από 150 ευρώ.

Εστιατόριο

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου, δεδομένου πως έχει ανακοινωθεί ότι από τις 5 Ιουλίου, οι ωφελούμενοι θα μπορούν να αρχίσουν να χρησιμοποιούν το κουπόνι.

Η αλλαγή που υπάρχει φέτος στο πρόγραμμα  «Τουρισμός για Όλους» είναι η χρήση του voucher και στην εστίαση. Θα έχει τη μορφή του Freedom Pass που δόθηκε στους νέους για τον εμβολιασμό τους.

Το σκεπτικό των φετινών αλλαγών είναι να μπορέσει -κατ’ επιλογή του δικαιούχου- να στηριχθεί και η εστίαση που έχει πληγεί από την πανδημία, τα lockdown και τους περιορισμούς των τελευταίων δύο ετών.

Διαφήμιση