Αρχική Special Topics - 2 Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α.

Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α.

Σύνταξη: ecozen.gr

0
INTERLIFE
Διαφήμιση

Παρουσία ισχυρής πλειοψηφίας των μετόχων της Εταιρείας, πραγματοποιήθηκε στις 17/06/22 η Τακτική Γενική Συνέλευση της INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α. στον πολυχώρο εκδηλώσεων Κτήμα Χρηστίδη στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης εγκρίθηκαν οι Ετήσιες Χρηματοοικονομικές Καταστάσεις της χρήσης 2021, η διάθεση Κερδών μέσω διανομής μερίσματος 0,12 € ανά μετοχή με ημερομηνία αποκοπής μερίσματος την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 και η διαγραφή των μετοχών της Εταιρείας από τη μη ρυθμιζόμενη αγορά (Ν.Ε.Α. Αγορά) του Χρηματιστηρίου της Κύπρου (Χ.Α.Κ.).

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε στους μετόχους το Διοικητικό Συμβούλιο της INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α, τα κυριότερα Οικονομικά Μεγέθη της Εταιρείας συνοψίζονται ως εξής:

interlife

  • Υψηλή Κερδοφορία της τάξεως των 18, 12 εκατ. € 
  • Αύξηση Ιδίων Κεφαλαίων κατά 11, 16% στα 122 εκατ. €
  • Αύξηση Επενδύσεων κατά 5,58% στα 242, 10 εκατ. €
  • Αύξηση του Ενεργητικού κατά 9,85 % στα 273, 81 εκατ. €
  • Αύξηση Δεδουλευμένων Ασφαλίστρων κατά 5, 9% στα 71 εκατ. €
  • Αύξηση Αποθεμάτων κατά 9,41% στα 137, 40 εκατ. €
  • Υψηλές επιδόσεις Δεικτών Φερεγγυότητας: MCR 680% & SCR 170%

Στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων εγκρίθηκαν επίσης, μεταξύ άλλων, η συνολική διαχείριση της Εταιρείας από το Διοικητικό Συμβούλιο κατά την εταιρική χρήση 2021 και η απαλλαγή των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη, η εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών για την εταιρική χρήση 2022 και ο καθορισμός της αμοιβής τους, οι αμοιβές των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Ελέγχου για την εταιρική χρήση 2021 και η προέγκριση των αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Ελέγχου για την εταιρική χρήση 2022 και η αναθεώρηση της Πολιτικής Καταλληλότητας και Αξιοπιστίας των μελών Διοικητικού Συμβουλίου. 

Τέλος, στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων υποβλήθηκαν η έκθεση πεπραγμένων της Επιτροπής Ελέγχου για την εταιρική χρήση 2021, η έκθεση των ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και η ετήσια έκθεση αποδοχών των μελών του Δ.Σ. για την εταιρική χρήση 2021.

 

 

Διαφήμιση