Αρχική Special Topics Στον εισαγγελέα ο Βρετανός επίδοξος εμπρηστής της Μαλακάσας

Στον εισαγγελέα ο Βρετανός επίδοξος εμπρηστής της Μαλακάσας

Σύνταξη: ecozen.gr

0
ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ 31ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)
Απολογία στον εισαγγελέα του 31χρονου από το Ην. Βασίλειο, ο οποίος κατηγορείται για εμπρησμό στην περιοχή της Μαλακάσας κοντά στην λίμνη Μπελέτσι, (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)
Διαφήμιση

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα ο 31χρονος Βρετανός υπήκοος που συνελήφθη από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ μετά από τηλεφώνημα των κατοίκων της Μαλακάσας, για απόπειρα εμπρησμού. Η εμπλοκή της Αντιτρομοκρατικής και της ΕΥΠ ήταν άμεση και προκάλεσε απορίες ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει αιτιολογηθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πρωί της Κυριακής στις 9:50 ειδοποιήθηκε η αστυνομία ότι ένας άνθρωπος προσπάθησε στην περιοχή της Μαλακάσας πολύ κοντά στην Εθνική Οδό και στη λίμνη Μπελέτσι να βάλει φωτιά σε ξερά χόρτα και στο δάσος.

Κινητοποιήθηκε ομάδα ανδρών της ΔΙΑΣ βορειοανατολικής Αττικής και κατάφερε μετά από λίγη ώρα να εντοπίσει τον 31χρονο Βρετανό και να του περάσουν χειροπέδες.

φωτια Μαλακάσα

Αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε η ΕΡΤ δείχνουν το σημείο όπου επιχείρησε ο 31χρονος να βάλει φωτιά, χρησιμοποιώντας ως προσάναμμα ξερά χόρτα και κεράκια σαν αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην εκκλησία.

Πάνω του βρέθηκαν πέντε αναπτήρες, ένα κεράκι και επίσης ένα φιαλίδιο από γκαζάκι, ένα από τα υλικά που χρησιμοποιούνται στους εμπρησμούς.

Ο επίδοξος εμπρηστής είχε μαζί του τρεις διαφορετικές τηλεφωνικές συνδέσεις που αντιστοιχούσαν σε πακιστανικούς αριθμούς χωρίς πραγματικούς συνδρομητές.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Διαφήμιση