Αρχική Τεχνολογία Παγκόσμια διάκριση Hellas Sat για την προσφορά της στην Αφρική

Παγκόσμια διάκριση Hellas Sat για την προσφορά της στην Αφρική

Σύνταξη: ecozen.gr

0
hellassat
Διαφήμιση

Η Hellas Sat βραβεύτηκε από την Διεθνή Ένωση Τηλεπικοινωνιών για την προσφορά της στην αντιμετώπιση της πανδημίας στην Αφρική και για την όλη συνεισφορά της στην παγκόσμια αειφόρο ανάπτυξη. Η εταιρία εξασφάλισε δωρεάν Ίντερνετ σε 127 νοσοκομεία και Ιατρικά Κέντρα της Ζιμπάμπουε καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας.

Η Hellas Sat τιμήθηκε από το Γενικό Γραμματέα της Διεθνούς Ένωσης Τηλεπικοινωνιών (International Telecommunications Union), σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της κορύφωσης των εργασιών του Διεθνούς Συνεδρίου για την Κοινωνία της Πληροφορίας, (World Summit on the Information Society 2022), (WSIS 2022) το οποίο πραγματοποιείται με τη συμμετοχή όλων των χωρών, στην έδρα του Διεθνούς Οργανισμού στη Γενεύη της Ελβετίας. 

ITU HELLAS SAT

Η κριτική επιτροπή που θεσπίστηκε κατά τη διάρκεια των εργασιών του Διεθνούς Συνεδρίου WSIS 2022 επέλεξε να βραβεύσει τη Hellas Sat από μια ομάδα 660 υποψηφιοτήτων για την προσφορά της στην αντιμετώπιση της πανδημίας στην Αφρική και για την όλη συνεισφορά της στην παγκόσμια αειφόρο ανάπτυξη.

Δωρεάν Ίντερνετ σε 127 νοσοκομεία της Ζιμπάμπουε

Η Hellas Sat είχε παραχωρήσει δωρεάν δορυφορικό ίντερνετ σε 127 νοσοκομεία και ιατρικά κέντρα σε απομακρυσμένες περιοχές της Ζιμπάμπουε της Αφρικής μέσω των οποίων παρεχόταν στο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό συνεχής πληροφόρηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας και πρόσβαση σε βάσεις δεδομένων ασθενών και στην πύλη εμβολιασμών της χώρας.

Η εγκατάσταση των δορυφορικών τερματικών πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της Africom Holdings, ο οποίος είναι τοπικός συνεργάτης της Hellas Sat στη Ζιμπάμπουε.

Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς
Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς , Διευθύνων Σύμβουλος HELLASSAT Α.Ε

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Hellas Sat Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς δήλωσε τα εξής: «Είναι ιδιαίτερη τιμή τόσο για εμένα προσωπικά όσο και για όλο το προσωπικό της εταιρείας η μεγάλη αυτή διάκριση, η οποία είναι μια αναγνώριση της συμβολής της Hellas Sat στην αντιμετώπιση της πανδημίας και την εν γένει παγκόσμια αειφόρο ανάπτυξη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις κυβερνήσεις της Ελλάδος και της Κύπρου για τη μέχρι τώρα στήριξη των εργασιών της εταιρείας μας αλλά και όλο το προσωπικό της Hellas Sat που συμβάλλει σημαντικά με τις γνώσεις και την εμπειρία του στην ανάπτυξη της εταιρείας και των υπηρεσιών της.»

 

 

Διαφήμιση