Αρχική Special Topics H «Εφαρμογή της Κυκλικής Οικονομίας στην Ελλάδα» στη Δ. Μακεδονία

H «Εφαρμογή της Κυκλικής Οικονομίας στην Ελλάδα» στη Δ. Μακεδονία

Σύνταξη: ecozen.gr

0
Κυκλική Οικονομία
Διαφήμιση

Στα πλαίσια του ολοκληρωμένου ευρωπαϊκού έργου LIFE-IP CEI-Greece «Εφαρμογή της Κυκλικής Οικονομίας στην Ελλάδα» που συντονίζει το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας σε συνεργασία με 19 στρατηγικούς εταίρους, ο εταίρος του έργου  ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ διοργανώνει περιφερειακή εκδήλωση ευαισθητοποίησης με τίτλο «Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα LIFE-IP CEI-Greece – Εφαρμογή της Κυκλικής Οικονομίας στην Ελλάδα,  στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας» την Τετάρτη 22 Ιουνίου στις 17:00 στην Αίθουσα Κοβεντάρειο στην Κοζάνη. 

Η εκδήλωση ευαισθητοποίησης εντάσσεται στο πλαίσιο εορτασμού 30 χρόνων του ευρωπαϊκού χρηματοδοτικού προγράμματος LIFE. 

ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στην εκδήλωση θα τεθούν θέματα Χωριστής Συλλογής και Διαχείρισης Ειδικών κατηγοριών αποβλήτων (Επικίνδυνα Οικιακά Απόβλητα) από τα κοινά δημοτικά απόβλητα και θα απαντηθούν κρίσιμα ερωτήματα από τους θεσμικούς φορείς που θα λάβουν μέρος. 

Η ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ έχει ήδη αναλάβει πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση, οι οποίες θα συζητηθούν και θα αποτελέσουν οδηγό για την εφαρμογή της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Επικινδύνων Οικιακών Αποβλήτων σε όλη τη χώρα. 

ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τον εναρκτήριο χαιρετισμό της εκδήλωσης θα απευθύνει ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων κος Μ. Γραφάκος. Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν o Περιφερειάρχης Δυτ.  Μακεδονίας κος Γ. Κασαπίδης, ο Πρόεδρος της ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ, κος Π. Πλακεντάς, ο Δήμαρχος Κοζάνης κος Λ. Μαλούτας,  ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης κος Ν. Χιωτάκης και ο Εκπρόσωπος του Εθνικού Σημείου Επαφής LIFE για το Περιβάλλον και Διευθυντής του Πράσινου Ταμείου κος  Γ. Πρωτόπαπας.

  • Δείτε εδώ το πρόγραμμα, την πρόσκληση και την αφίσα της εκδήλωσης. 

 

  • Για πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2461045533. 

 

  • Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για τον εορτασμό 30 χρόνων του ευρωπαϊκού χρηματοδοτικού προγράμματος LIFE. 

Για την δια ζώσης ή εξ’ αποστάσεως παρακολούθηση της εκδήλωσης απαιτείται εγγραφή στον ακόλουθο σύνδεσμο https://bit.ly/3H9rY6s 

Οι λεπτομέρειες για τη δυνατότητα εξ’ αποστάσεως παρακολούθησης της εκδήλωσης θα ανακοινωθούν σύντομα στο site του έργου LIFE-IP CEI-Greece εδώ: https://circulargreece.gr/el/info-day-kozani-diadyma/ 

 

 

Διαφήμιση